BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.439,64

Hangi ünlünün neresi estetikli?

Hangi ünlünün neresi estetikli?

Aslında estetik güzeliymiş!defalarca 'dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen megan fox aslında bir estetik güzeliymiş!

Hangi ünlünün neresi estetikli?

Aslında estetik güzeliymiş!

Defalarca 'dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen Megan Fox aslında bir estetik güzeliymiş!

Hangi ünlünün neresi estetikli?

Sayısız dergi tarafından dünyanın en seksi kadını olarak seçilen Megan Fox da estetikli güzellerdenmiş! 1986 doğumlu genç oyuncunun yüz hatlarının zaman içinde çok değiştiğini belirten Life&Style dergisi, "Henüz 24 yaşında ve güzelliğinin doruğunda. Ancak estetik ameliyatlarla güzelleşmeye çalışırken, doğal cazibesinden çok şey kaybediyor" diye yazdı.

Hangi ünlünün neresi estetikli?

MEGAN BÜYÜK BASKI ALTINDA

Fox'un yakın arkadaşları da, "Bir sabah kalkıp aynada kendini beğenmiyor. Ertesi gün estetik cerraha gidiyor" diye konuşuyor. Dergiye konuşan psikologlar da, güzel görünmek zorunda olan yıldızın büyük baskı altında olduğunu ve bu yüzden estetik yaptırdığını söylüyor.

Hangi ünlünün neresi estetikli?

Emina Sandal

Emina Sandal'ın güzelliğine, 'mazi' gölge düşürdü! Yıllar önce çekilen bir fotoğraf Emina'nın estetikli olduğunu ortaya koydu. O fotoğrafta Emina, basketbolcu olan ağabeyi Mirsad Türkcan'ın maçını tribünden izliyor. Emina'nın o haliyle şimdiki hali arasında ise dağlar kadar fark var.

SURATINA ÜÇ DOKUNUŞ
İşte iki Emina arasındaki farklar: İlk fotoğrafta Emina kemerli bir burun ve ayrık dişlere sahip. Belli ki arka arkaya geçirdiği operasyonlarla önce burnunu düzelttirmiş ardından dişlerini. Son dokunuş ise dudaklarına yapılmış.

İKİNCİ DENİZ AKKAYA MUCİZESİ
'Lale Devri' adlı diziyle ilk kez kamera karşısına geçen ve oyunculuğu ile övgüler alan Emina Sandal'ın gençlik dönemine ait bir fotoğraf geçti elime önceki gün... Meğer güzelliği dillere destan olan Emina, resmen bir estetik mucizesiymiş! Sizin de fotoğraftan anlayacağınız gibi Emina'nın eski hali ile alakası yok; resmen evrim geçirmiş gibi! Özellikle o burnunu kim böyle muhteşem bir hale getirdi merak ettim doğrusu! Göğüslerini, dudaklarını ve dişlerini yaptıran Emina, bence ikinci bir Deniz Akkaya vakası! Emina'yı hangi doktor bu hale getirdi bilmiyorum ama bu iki fotoğraf arasındaki farkı gördükten sonra, herkesin Emina'nın doktorunu bulmak için pervane olacağından şüphem yok!!!