BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.430,22
HABER /  MAGAZİN

Gezi'deki konser iptal!

Gezi Parkı'nda süren eylemlerin 10. gününde sanatçılar konser verecekti fakat iptal edildi

Abone ol

Gezi Parkı'nda bu akşam Sezen Aksu'dan Sertap Erener'e, Mor ve Ötesi'nden Zülfi Livaneli'ye kadar çok sayıda ünlü sanatçının katılacağı bir konserin düzenleneceği haberi güne damga vurmuştu

Konsere büyük tepki sabahtan itibaren twetter üzerinden dalga dalga yayıldı. Fakat konser iptal edildi.

KONSER İPTAL!

Grup Yorum üyesi Cihan Keşkek bu akşam Taksim'de düzenleneceği belirtilen konserin iptal edildiğini, sanatçıların siyahlar giyinerek Galatasaray'dan Taksim'e yürüyeceğini açıkladı.

Kutlanacak bir şey olmadığını savunanlar, diğer kentlerde süren olaylar ve yaşamını yitirenlere saygıyı öne çıkardı.

#GeziParkiKonserineHayir hastag'i başlatılan kampanyaya sabah saatlerinden itibaren binlerce mesaj yağdı.

Sezen Aksu'ya referandumda Ak Parti'ye destek verip 'yetmez ama evet' dediği için, Sertap Erener'e ise Başbakan Erdoğan ile birlikte Somali'ye gittiği için tepki gösteriliyor.

MOR VE ÖTESİ KONSERE KATILMIYOR

Mor ve ötesi grubu konsere katılmayacağını ''Ana akım ve sosyal medyadaki haberlerin aksine bugün Gezi Parkı'nda konser vermiyoruz. Önümüzdeki saatlerde daha detaylı açıklama yapacağız.'' Twitter'dan böyle duyurdu.

SEZEN AKSU KONSERE KATILAMAYACAK

Sezen Aksu bugün katıldığı bir TV programında rahatsızlığından ötürü konsere katılamayacağını duyurdu.

Sertap Erener de konsere katılmayacağını ve böyle bir organizasyon için erken olduğunu twitterdan duyururken, Can Bonomo'nun da yine twitterda şu mesajı paylaşması dikkat çekti: "Gezi Parkı konseri için henüz erken. Ortada kutlayacak bir durum yok. Maksat İnsanları bir araya getirmekse insanlar onu kendi yaptı zaten."