BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,97
ALTIN 2.435,21
MAGAZİN

Hande Yener Seren Serengil'in çıplak fotoğrafını paylaştı ortalık karıştı!

Şarkıcı Hande Yener, Seren Serengil'in yıllar önce çekilen üstsüz fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Seren Serengil'in konuyla ilgili Duymayan Kalmasın programında şu açıklamaları yaptı.

Hande Yener ile Seren Serengil'den 2017'nin son bombası geldi. Duymasın Kalmasın programında Seren Serengil'in sözlerine sinirlenen Hande Yener instagram'da bomba bir paylaşım yaptı. Hikaye kısmında Seren Serengil'in çırılçıplak fotoğrafını paylaşan Hande Yener sosyal medyada gündeme oturdu. Daha sonra instagram tarafından silinen bu fotoğraf bomba etkisi yarattı. Peki Hande Yener ile Seren Serengil arasında neler oldu? Seren Serengil ilk kez konuyla ilgili açıklama yaptı.

SEREN SERENGİL İLK KEZ KONUŞTU Çıplak fotoğraflarının paylaşılmasından sonra ilk kez konuşan Seren Serengil üzgün olduğunu söyledi. Bir kadının diğer kadına bunu yapmasının şiddet olduğunu söyleyen Seren Serengil bu sonuçlara inanmadığını söyledi. Hande Yener, Seren Serengil'in kendi markasına zarar verdiğini söyledi. Seren Serengil ise, "Bence Hande Yener herkese kötü sözler söyleyerek ve karalamaya çalışarak kendisine kötülük yapıyor. Bize gelen hiçbir listede Hande Yener ilk 5'te yer almıyor" dedi. 

CENGİZ SEMERCİOĞLU DA ATEŞ PÜSKÜRDÜ Hande Yener ile arkadaş olduğunu söyleyen gazeteci Cengiz Semercioğlu da ateş püskürdü. Her konunun konuşulduğunu söyleyen Cengiz Semercioğlu, Seren Serengil'e destek oldu.

Sitene Ekle