BIST 9.065
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.294,98
HABER /  DÜNYA

Hande Yener Kırşehir’i salladı

Ahi Evran Üniversitesi Bahar Şenliklerinin son gününde sevilen sanatçı Hande Yener konser verdi.<br/>Bahar şenlikleri kapsamında Kırşehir’e ...

Abone ol

Ahi Evran Üniversitesi Bahar Şenliklerinin son gününde sevilen sanatçı Hande Yener konser verdi.
Bahar şenlikleri kapsamında Kırşehir’e gelen Hande Yener, kalabalık bir öğrenci gurubu tarafından alkışlar ve tezahüratlarla izlendi. Özel dans grubunun gösterisi ve söylediği şarkılarla öğrencileri büyüleyen Hande Yener, eski parçalarının yanı sıra yeni şarkıları ile de Ahi Evran Üniversitesi öğrencilerini coşturdu. Öğrenciler Yener’in parçalarına eşlik ederken, özel danslar ve gösteriler alkış aldı.
Yener, “Siz Ahi Evranlılar çok coşkulusunuz. Burada olmak beni çok heyecanlandırdı. Sizlerle olmak keyif verici. Gençliğin tadını çıkaralım” dedi.
Şenlikler hakkında bilgi veren Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Kudret Saylam, “Finaller öncesinde öğrencilerimizin de eğlenmeye hakkı olduğunu düşündük. Bu kapsamda şenlikler için farklı organizasyonlar planladık. Umut ediyorum ki öğrencilerimiz ve şenliklerimize katılanlar beğeni ile Kırşehir’den ayrıldı. Organizasyon ekibine çok teşekkür ederim” dedi.
(İHA)