BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,08
ALTIN 2.308,19
HABER /  GÜNCEL

Hande Fırat kaç yaşında eşi Murat Vardar kimdir?

15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı Facetime görüşmesiyle tarihe geçen Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Ankara'da iş adamı Murat Özvardar'la dünya evine girdi. Peki Hande Fırat kaç yaşında nereli eşi Murat Vardar kimdir?

Abone ol

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ile iş adamı Murat Özvardar Sheraton Otel’de yapılan nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi. Herkesin merak ettiği birçok soru var. Ünlü gazeteci Hande Fırat kaç yaşında ve nereli eşi Murat Vardar kimdir ne iş yapıyor? Tüm bu soruların cevabını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Hande Fırat, 15 Temmuz darbe girişiminin gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Facetime üzerinden bağlanmıştı. Hande Fırat'ın Facetime üzerinden yaptığı görüşme tarihe geçmişti. Peki, Hande Fırat kimdir? 

HANDE FIRAT KİMDİR?

10 Eylül 1974'te Ankara'da doğdu. Ankara Tevfik Fikret Lisesi’ni bitirdikten sonra, Ankara Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü’nden mezun oldu. Üniversitede okurken çalışmaya başladı. Bülent Çaplı'nın dersinde Baki Şehirlioğlu ve Murat Yetkin'i dinledi; ATV ya da Kanal D'de staj yapma şansı doğdu. Kanal D’de yaptığı stajla televizyonculuk hayatı başladı. Sırasıyla Kanal D, NTV ve BRT‘de çalıştı. 1999 yılının Kasım ayında da başbakanlık muhabiri olarak CNN TÜRK'te başladı.

Hande Fırat düğün için ilk adımı attı nikah şahidi bakın kim olacak!Hande Fırat düğün için ilk adımı attı nikah şahidi bakın kim olacak!Hande Fırat düğün için ilk adımı attı nikah şahidi bakın kim olacak!Hande Fırat düğün için ilk adımı attı nikah şahidi bakın kim olacak!HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Depremler, afetler, suikastler, siyasi krizler, uluslararası krizler, zirveleri takip etti. Türkiye'nin yoğun gündeminde temposu düşmeyen televizyon haberciliğini CNN TÜRK'te başarıyla sürdüren Fırat, CNN TÜRK Ankara Haber Müdürü görevinin ardından, 2011 yılında CNN TÜRK Ankara Temsilcisi görevine getirildi. 2014 yılında ise Kanal D’nin de Ankara Temsilciliğine getirilerek, Doğan TV Ankara Temsilciliğine atandı. Fırat’ın 2005 doğumlu Nehir isimli bir kızı var. Hande Fırat , Fransızca ve İngilizce biliyor. Kitap okumayı ve film izlemeyi seviyor. Pilates tutkunu Fırat, resim yapıyor. Evinin bir bölümünü stüdyoya çeviren Hande Fırat yağlıboya çalışıyor. 

MURAT ÖZVARDAR KİMDİR?

1952 yılında Manisa’da kurulan Özvardar şirketlerinin başında olan Murat Özvardar ünlü bir iş adamı. Beyaz eşya, inşaat, mobilya, otomotiv ve enerji sektörlerinde faaliyet göstermekte olan şirketin başında olan Murat Özvardar ile Hande Fırat Temmuz ayında nişanlanmışlardı.

 Murat Özvardar ve Hande Fırat çiftinin 5 Aralık tarihindeki düğününe, iş, sanat, siyaset ve spor dünyasından yüzlerce seçkin davetli katıldı. 

Hande Fırat'ın mutlu günü: Dünyaevine girdi!