BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.503,93
HABER /  MEDYA

Hande Fırat istifa etti mi? Olay isim konuştu

Hürriyet Gazetesi'nde yayınlanan Karargah Rahatsız haberi sebebiyle hedefe konulan Hande Fırat'ın istifa ettiği iddia edildi. Peki bu gerçek mi? Hande Fırat olay yaratan iddia için internethaber.com'a konuştu.

Abone ol

Hürriyet Gazetesi'nin 25 Şubat cumartesi günü manşetten yayınlanan ve fırtınalar kopartan haberi Sedat Ergin'in başını yedi. Hürriyet'te bugün Ergin veda ederken kulislere Hande Fırat ile ilgili flaş bir iddia düştü.

İddiaya göre haberde imzası olan Hande Fırat yönetime istifasını sunmuştu. Yönetim ise Hande Fırat'ın istifasını kabul etmemiş beklemeye almıştı.

4 gündür Türkiye'nin gündeminde olan Hande Fırat, medya dünyasının sallayan bu iddiayla ilgili internethaber.com sitesine konuştu.  Hande Fırat 'istifasının asla söz konusu' olmadığını açıkladı. Kendisine yönetimden de 'istifası' yönünde en küçük bir ima ya da telkin gelmediğini belirten Hande Fırat, "Bu haberle ilgili istifam söz konusu değil. İstifam da istenmedi. 20 yıldır bu işi yapıyorum ve şu anda da işimin başındayım. Bu işi severek yapıyorum. Ben muhabirim. Muhabirlik yapmayı da seviyorum ve yapmaya da devam edeceğim' dedi.

Hande Fırat 15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı CNN Türk canlı yayına face time ile bağlayarak darbenin başarısız olmasında kritik bir rol oynamıştı. Hande Fırat bu hareketi ile 15 Temmuz'un medya kahramanı ilan edilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Hande Fırat'ı kızıyla birlikte Beştepe'de ağırlayıp katkılarını övmüştü. Hande Fırat, 25 Şubat tarihinde Hürriyet Gazetesi'nde çıkan haberinin kendisine ait olmayan 'Karargah rahatsız' başlığı sebebiyle bir takım kişiler tarafından anında 'hain' ilan edilmişti.

Hürriyet'in 25 Şubat'taki Karargah Rahatsız haberinde ne vardı