BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,98
ALTIN 2.438,45

Hande Erçel'in kız kardeşi Gamze Erçel'e de bakın

Hande Erçel'in kız kardeşi Gamze Erçel'e de bakın

Hande Erçel, şarkıcı Murat Dalkılıç ile yeni bir aşka yelken açtı. Hande Erçel'in aşk hayatı bir yana takdir edilesi bir hayatı var, hem de en az kendisi kadar ünlü kız kardeşi Gamze Erçel. İşte Hande Erçel'in kız kardeşi Gamze Erçel.

Hande Erçel'in kız kardeşi Gamze Erçel'e de bakın

Son dönemin en gözde kadın oyuncularından biri Hande Erçel. Altın Kelebek Ödüllerinde romantik-komedi dalında en iyi kadın oyuncu ödülü alan güzel oyuncu Hande Erçel, başta Demet Akbağ olmak üzere birçok kişi tarafından eleştirilmişti. Kariyeri bir yana aşk hayatı ile de gündemden düşmeyen Hande Erçel, bir kahve zincirinin CEO'su olan Mehmet Dinçerler'den ayrıldıktan sonra Murat Dalkılıç ile aşk yaşamaya başlamıştı. Hande Erçel'in ilk sevgilisi ise Mert Ekin Daymaz'dı. Bu üç erkekte birbiriyle yakın arkadaştı... Aşk hayatı biraz karışık olsa da, özendirecek bir aile hayatı yaşıyor Hande Erçel. Ailesine bağlılığını her seferinde dile getiren Hande Erçel'in bir de sosyal medya fenomeni olan kız kardeşi bulunuyor. Hande Erçel'ın kız kardeşi Gamze Erçel'in Instagram'da 400 bini aşkın takipçisi bulunuyor. İşte Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel...

Hande Erçel'in kız kardeşi Gamze Erçel'e de bakın

AMA ÖNCE HANDE ERÇEL'İ BİRDE YAKINDAN TANIYALIM; Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Güneşin Kızları ile adını duyuran Hande Erçel, bu projenin ardından rol aldığı dizilerle ve özel yaşamıyla gündemde kalmaya devam ediyor. Peki, ekranların en genç simalarından Hande Erçel kimdir? Genç ve başarılı oyuncu Hande Erçel nereli ve kaç yaşında?

Hande Erçel'in kız kardeşi Gamze Erçel'e de bakın

1993 tarihinde Balıkesir Bandırmada dünyaya gelen Hande Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğrencisidir. 2012 tarihinde Azerbaycan'da yapılmış olan Miss Civilization Of The World güzellik yarışmasına katılmıştır ve bu yarışmanın neticesinde ikinci olma başarısı sağlamıştır.

Hande Erçel'in kız kardeşi Gamze Erçel'e de bakın

TRT1 ekranlarında yayınlanan Hayat Ağacı dizisiyle oyunculuk sektörüne ilk adımını atmıştır. Çılgın Dershane Üniversite dizisinde Meryem karakteri ile ekranlara gelen Hande Erçel daha sonra Güneşin Kızları adlı dizide Selin Yılmaz karakterine hayat vermiştir. Başrollerinde; Emre Kınay ve Tolga Sarıtaş gibi ünlü isimlerin rol aldığı diziyle beraber ekranların aranan yüzlerinden biri haline gelmiştir.