BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.412,70
HABER /  MAGAZİN

Hande Bermek kimdir, kaç yaşında Murat Başoğlu'nun eski karısı

Hande Bermek kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli soruları eski eşi Murat Başoğlu'nun gözaltına alınmasının ardından merak edildi. Geçtiğimiz yıllarda öz yeğeni ile ilişki yaşayan Murat Başoğlu eşi Hande Bermek'ten boşanmıştı. Peki ünlü iş adamı Ayhan Bermek'in kızı Hande Bermek kimdir?

Abone ol

Hande Bermek kimdir, kaç yaşında soruları eski eşi Murat Başoğlu'nun gözaltına alınmasının ardından merak edildi. 14 yıllık evliliklerini geçtiğimiz yıllarda büyük bir skandalla sonlandıran çiftin gerçekten ayrılmadığı, kağıt üzerinde boşandığı iddia edilmişti. Ünlü işadamı Ayhan Bermek'in kızı daha öncede Murat Başoğlu'ndan boşanmış 2 yıl sonra tekrar evlenmişti. 

Murat Başoğlu'nun Hande Bermek'in yanındaki arkadaşını da darp ettiği öğrenildi. Bodrum'da yaşanan olaya ilişkin Hande Bermek henüz bir açıklama yapmadı.

Murat Başoğlu öz yeğeni Burcu Başoğlu ile teknede ilişkiye girerken objektiflere yakalanmıştı. Ünlü sunucu önce bu kişinin Rus uyruklu bir kadın olduğunu iddia etmişti. Sonrasında teknedeki kişinin Burcu Başoğlu olduğu ortaya çıkmıştı. Hande Bermek bu gelişme üzerine soluğu mahkemede alıp eşini boşamıştı. Ancak çift sonraki günlerde yeniden aynı evde yaşarken görüntülenmişti.

HANDE BERMEK KİMDİR: Murat Başoğlu'nun eşi olarak tanınan Hande Bermek, TFF eski Asbaşkanı, TFF Yönetim Kurulu eski Üyesi ve Milli Takımlar eski Sorumlusu Ayhan Bermek’in kızıdır. Kariyerini iş dünyasında sürdüren ve babasının izinden giden Hande Bermek, 1999 yılında bir televizyon programında tanıştığı Murat Başoğlu ile 4 yıl süren beraberliğini 2003 yılında nikah masasına taşıdı. İkilinin bu evlilikten Can isminde bir oğlu var. Hande Bermek, 2017 yılının yaz aylarında öz yeğeni ile ilişki yaşadığı ortaya çıkan Murat Başoğlu’dan anlaşmalı bir şekilde boşandı. Boşanma ardından eski eşiyle romantik görüntüler veren Hande Bermek'in evliliğini sadece kağıt üzerinde noktaladığı iddia edilmişti.

MURAT BAŞOĞLU KİMDİR KAÇ YAŞINDA: Murat Başoğlu,1968 yılında dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan Murat Başoğlu, Sabah Şekerleri adlı televizyon programıyla adını duyurdu.

Çeşitli programlarda sunuculuğun yanı sıra oyunculuk ve mankenlik te yaptı. 2011 yılında Huysuz Virjin olarak tanınan Seyfi Dursunoğlu ile "Benzemez Kimse Sana" programının sunuculuğunu üstlendi, 3 sezon boyunca süren bu programa esprileriyle damga vurdu.

2014 yapımı Patron Mutlu Son İstiyor filminde Tolga Çevik, Ezgi Mola ve Erkan Can gibi isimlerle çalıştı. En son Çilek Kokusu dizisinin kadrosunda yer alan Murat Başoğlu, bu dizide Sinan karakterine hayat verdi. 2003’te hayatını işadamı Ayhan Bermek'in kızı Hande Bermek ile birleştiren Murat Başoğlu'nun bu evlilikten Can adında bir erkek çocuğuna sahiptir.

Murat Başoğlu gözaltına alındı eski eşi Hande Bermek'ten şok itham