BIST 9.723
DOLAR 32,54
EURO 34,82
ALTIN 2.443,17
HABER /  SPOR

Hamit Bosna maçı için iddialı

Milli Takım Bosna ile oynayacağı maç için toplanmaya başlarken, Hamit 2 Haziran'daki maç için iddialı konuştu.

Abone ol

A) Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Şampiyonası eleme grubunda 2 Haziran'da deplasmanda Bosna-Hersek ile oynayacağı maç için toplanmaya başladı.

Kampa için ilk olarak Hamit Altıntop gelirken, daha sonra Colin Richard katıldı. Gurbetçi futbolcular ile maçları sona eren oyuncuların bugün ve yarın kampa dahil olacağı bildirildi.

BOSNA'YI YENERİZ
Hamit Altıntop, Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarına iyi başladıklarını ifade ederek, “Rakibimiz Bosna-Hersek'in bu son şansı. Bu nedenle zor bir maç olacak. Kendi kalitemizi sahaya koyarsak Bosna-Hersek'i yeneriz” dedi.

Alman liginde Schalke 04 olarak ikinci olmalarının moralini çok fazla bozmadığını dile getiren Hamit, “Ben kendimi iyi hissediyorum. İkincilik de iyi bir sonuç, ama o konu geride kaldı, sadece milli takımı düşünüyorum. Milli takım olarak büyük hedeflerimiz var” diye konuştu.

Bayern Münih'e transfer olduğu hatırlatılan milli oyuncu, “Orada çok güzel bir ortam var. Büyük bir kulüpte oynayacağım. Hedefim başarılı olup Türk futbolcusunu en iyi şekilde temsil etmek” dedi.

Hamit Altıntop, Brezilya ile oynayacakları hazırlık maçını hiç düşünmediğini de kaydederken, öncelikle Bosna-Hersek'i yenmeyi hedeflediklerini, bu önemli rakip ile daha sonra karşılaşacaklarını sözlerine ekledi.