BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,01
ALTIN 2.325,72

Hamile kalmanın 10 basit formülü!

Hamile kalmanın 10 basit formülü!

Düzenli olarak sevişin:çok “sahtekarca” bir yaklaşım olduğunu düşünebilirsiniz ama değil. aksine çok doğru bir gerçek var ki ne kadar çok sevişirseniz hamile kalma şansınız o kadar fazla olacak. normal şartlarda sperm vücudunuzda beş gün canlı kalabiliyor. düzenli seks hayatı tam yumurtlama...

Hamile kalmanın 10 basit formülü!

İlaç Kullanımı!

Kullandığınız ilaçlar varsa önce doktorunuzla konuşun. Bu ilaçların hangilerini kullanmaya devam edebilirsiniz hangilerini kesmeniz lazım ve hamile kalmadan ne kadar zaman önce kesmeniz lazım öğrenin.

Ağrı Kesiciler

Birtakım ağrı kesiciler -doktorunuza danışın- yumurtlama döneminde kullanıldığında kadın vücudundaki prostaglandin hormonu baskılanır. Oysa sizin bu hormona ihtiyacınız var çünkü bu hormon sayesinde yumurtanız fallop tüpüne düşer.

Hamile kalmanın 10 basit formülü!

Ateşini Artırın:

A ve D vitaminlerinin hem cinsel isteği artırdığını hem de iktidarsızlıkla baş ettiğini, buna ek olarak sizi ve eşinizi güçlendirip metabolizmanızı hızlandırdığını biliyor muydunuz? Artık biliyorsunuz.

Hamile kalmanın 10 basit formülü!

Kontrole Gidin:

Uzun süredir çabalıyor ve hamile kalamıyorsanız eşinizle birlikte mutlaka doktorunuza görünün. Evet, bu illaki kötü bir şey var demek değil, “denk gelmiyor” olabilir. Ama aynı zamanda sizde veya eşinizde medikal bir durum da olabilir ve bunu ne kadar çabuk tespit ederseniz o kadar çabuk düzeltip bebek sahibi olabilirsiniz.