BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,86
ALTIN 2.435,69

Hamile kalmanın 10 basit formülü!

Hamile kalmanın 10 basit formülü!

Düzenli olarak sevişin:çok “sahtekarca” bir yaklaşım olduğunu düşünebilirsiniz ama değil. aksine çok doğru bir gerçek var ki ne kadar çok sevişirseniz hamile kalma şansınız o kadar fazla olacak. normal şartlarda sperm vücudunuzda beş gün canlı kalabiliyor. düzenli seks hayatı tam yumurtlama...

Hamile kalmanın 10 basit formülü!

Düzenli Olarak Sevişin:

Çok “sahtekarca” bir yaklaşım olduğunu düşünebilirsiniz ama değil. Aksine çok doğru bir gerçek var ki ne kadar çok sevişirseniz hamile kalma şansınız o kadar fazla olacak. Normal şartlarda sperm vücudunuzda beş gün canlı kalabiliyor. Düzenli seks hayatı tam yumurtlama döneminizde spermlerle yumurtanızı bir araya getirme şansınız artıracak. Özellikle hamile kalmak isteyen bayanların ovülasyon günlerini daha kolay tespit etmelerini sağlacak bir yol daha var. Hamilelik şansını artıran yumurtlama dönemlerinin tespitinde Tükürükten Ovulasyon Testi’ni kullanabilirler. Amerika’dan gelen Avrupa Normlarına uygunluk belgelerine sahip olan test, T.C. Sağlık Bakanlığı onaylıdır.

Hamile kalmanın 10 basit formülü!

Kafeini Kesin:

Araştırmalar kafeinin gebe kalma ihtimalini yarı yarıya düşürdüğünü gösteriyor. Yarım fincandan fazla -o da kafeinsiz olmak koşuluyla- kahve tüketmeyin.

Hamile kalmanın 10 basit formülü!

Eşinizi Serin Tutun:

Erkeğin yumurtalıkları etrafındaki ısı spermler için problem yaratıyor. Bu sebeple eşinizden bol, vücuduna oturmayan, pamuklu iç çamaşırı giymesini rica edin. Dar kotlar ve pantolonlar giymesine -ne gerek varsa zaten böyle bir şeye- en azından bu dönemde izin vermeyin.

Hamile kalmanın 10 basit formülü!

iyet Yapmayı Bırakın:

Ohio Üniversitesinde yapılan bir araştırmanın sonuçlarına göre; kadınlar kalori alımını düşürdüklerinde, üreme hormonlarındaki seviye de aynı şekilde düşüyor.