BIST 9.732
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.424,19
HABER /  DÜNYA

Hamile kalmak isteyenler kahveye dikkat!

Dünya turnesinin İstanbul ve Roma ayağında yaptığı erotik şovlarla gündeme gelen Madonna, daha Rusya’ya gelmeden ülkede tepkilere neden oldu.

Abone ol

Rusya’da Madonna’nın konserinin iptal olmasını isteyenlerin gerekçesi ise: “Türkiye’de göğsünü açtı”Rus Life News haber sitesinde yer alan habere göre bazı din adamları, İstanbul’da göğsünü, Roma’da kalçasını açan süper starın Rusya konserinin iptal edilmesini isteyerek, şarkıcının provokasyon yapmasından korktuklarını dile getirdiler.

KONSERDE GÖĞÜSÜNÜ AÇTI

Ünlü rahip Aleksandr Sumski, “Madonna’nın konserine ülkemizde izin verilmesi çok üzücü. Çünkü kendisi ünlü bir satanist. Konserinin iptal olmasını talep ediyorum” diye tepki gösterirken, Ortodokslar Birliği Başkanı Kirill Frolov da, “Biz yüce Ortodoks kültürüne sahip bir ülkeyiz. Rusya’da bu tarz adiliklere izin verilmemeli” diyerek Madonna konserine izin verilmemesi gerektiğini savundu.

İstanbul’da “Human Nature” şarkısını söylerken göğsünü açan Madonna, Roma konserinde aynı şarkı sırasında da pantolonunu indirip kalçasını göstermişti. Madonna 7 Ağustos’ta Moskova’da Olimpiyski Spor Kompleksinde konser verecek.

Roma'da da poposunu açmıştı.