BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.323,83

Hamdi Alkan kızı Zeynep Alkan hakkında konuştu

Hamdi Alkan kızı Zeynep Alkan hakkında konuştu

2018 Gecce Mekan Ödülleri davetlileri arasında Hamdi Alkan ve eşi Selen Görgüzel'de vardı.Uğurkan Erez'le birlikte poz verdikten sonra kızı Zeynep Alkan'la ilgili soruları yanıtladı.

Hamdi Alkan kızı Zeynep Alkan hakkında konuştu

2018 Gecce Mekan Ödülleri davetlileri arasında Hamdi Alkan ve eşi Selen Görgüzel'de vardı.Uğurkan Erez'le birlikte poz verdikten sonra kızı Zeynep Alkan'la ilgili soruları yanıtladı. Geceye eşi Selen Görgüzel’le katılan Hamdi Alkan, sosyal medyada paylaştığı dans videosuyla adından söz ettiren kızı Zeynep için; “Zeynep kime çekmiş bilmiyorum. Ama eğlenceli, enerji dolu. Yüreği iyi aslında. Dans etmeye devam etsin. Nasıl mutlu olacaksa o olsun. İster oyuncu olsun ister evde otursun, yeter ki iyi bir insan olsun” dedi.

Hamdi Alkan kızı Zeynep Alkan hakkında konuştu

Hamdi Alkan'ın 19 yaşındaki kızı Zeynep Alkan geçtimiz günlerde Instagram hesabından dans ettiği bir video yayınlamıştı. Kısa sürede gündem olan ve magazin siteleri tarafından "Zeynep Alkan babasını utandırdı" başlığıyla manipüle edilerek servis edilen bu haberin ardından Zeynep Alkan konuyla alakalı bir video daha paylaşarak: ""Özür dilerim baba ne olur beni evlatlıktan reddetme. Ne kadar şaşırtıcı yine tüm haber siteleri mini şortuyla dans ederek babasını utandırdı yazıyorlar ne yapalım? Beni çok seviyor magazin ne yapacağız? Eğer o videoyu alıyorsanız bu videoyu da alın lütfen tatlı magazin siteleri ben o video ile babamı utandırmak ya da bacaklarımı sergilemek için çekmedim tamamen sıkılmıştım enerjim vardı ve dans ettim milleti güldürmek için ve iyi hissettiğim için paylaşım yaptım ama siz haber siteleri milleti manipüle etmek için var olan siteler olduğunuz için ben hiç bir şey demiyorum artık saldım yani haber olacağını düşünmedim ama nasıl düşünmem uğraşmayın ya yeter!" demişti.