BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,02
ALTIN 2.324,17
HABER /  GÜNCEL

Hamburg o Türk'ü bırakmayacak

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hamburger SV, milli futbolcuyu bırakmak istemiyor.

Abone ol

Bild gazetesinin internet sayfasında yer alan haberde, Gökhan'ın bu yaz FC Chelsea'nın yedek takımından Hamburger SV'a transfer olduğunda henüz tanınmadığını ancak şimdi Avrupa'nın büyük kulüplerinin not defterinde yer aldığı belirtilerek ''Galatasaray Töre'nin peşinde'' ifadesini kullanıldı.

Gökhan'ın Hamburger SV'da 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunduğuna dikkati çekilen haberde, buna rağmen Galatasaray'ın genç oyuncuyu hemen transfer etmek istediği belirtildi.

Bu sezon iyi bir çıkış yakalayan Gökhan'ın transfer edildiğinde Hamburger SV'ın 23 yaş altı takımında oynamasının planlandığı ancak genç oyuncunun profesyonel takımda mükemmel bir ilk yarı oynadığı ifade edilen haberde, Gökhan'ın 7 asist ile takımın en fazla gol hazırlayan oyuncusu olduğu ve piyasa değerinin bugün 2 milyon avro olduğu kaydedildi.

Bir kulübün, bu paranın 2 veya 3 katını getirmesi durumunda da Hamburger SV'ın genç yeteneği satmak istemediği ifade edilen haberde, kulübün sportif direktörü Frank Arnesen'in Gökhan'ın sözleşmesini yakın bir zamanda önceden uzatarak uzun süre kulübe bağlamak istediği belirtildi.

Gökhan'ın Bundesliga'da kendisini hızlı bir şekilde ispatladığını belirten Arnesen, Gökhan'ın danışmanı ile anlaştıklarını ve Gökhan'ın sözleşmesinin uzatılması konusunda şubat ayı sonunda veya mart ayı başında görüşme yapacaklarını kaydetti.

Gökhan'ın danışmanı Bektaş Demirtaş da Gökhan'ın Galatasaray'a imza attığı yönünde çıkan haberlerin doğru olmadığını bildirdi.