BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.428,34
HABER /  MAGAZİN

Haluk Bilginer Zuhal Olcay'ı dövdü mü?

Ünlü yapımcı Erol Köse Twitter'daki sayfasından Haluk Bilginer'in bir dönem evli olduğu Zuhal Olcay'ı dövdüğünü iddia etti.

Abone ol

Ünlü yapımcı Erol Köse Twitter'daki sayfasından Haluk Bilginer'in bir dönem evli olduğu Zuhal Olcay'ı dövdüğünü iddia etti.

Bu iddia herkesi şoke etti. Yapımcı Erol Köse bir dönem komşusu olan Zuhal Olcay ile Haluk Bilginer'in evlilik sırlarını ifşa etti.

Gazeteciler.com'un haberine göre, Haluk Bilginer, Zuhal Olcay'ı neredeyse hergün dövüyordu.
Zuhal Olcay'ın "imdat" diyerek attığı çığlıkları bilmeyenin olmadığını öne sürdü.

Kanaltürk'te bu sabah 2. Sayfa programında iddialarının devamını getiren Erol Köse, hasta hakkını çiğneyerek doktor olarak dayak yiyen Zuhal Olcay'ın pansumanını yaptığını" açıkladı.

İşte canlı yayında yaptığı açıklamalar:

DAYAK YİYİNCE GÖZÜNE PANSUMAN YAPTIM

"Altunizade Mesa'da oturuyordum. Zuhal Olcay Haluk Bilgilener bizim komşumuzdu. Altlı üstlü oturuyorduk.

Gün yoktu ki o apartman ayağa kalkmasın. Benim ordan taşınma sebebimdir. Zuhal Olcay, 'ben 10 senedir o sitedeyim Erol Köse ben geldiğimde gitmişti' demiş. Ben 5 sene önce taşındım. Zuhal Olcay ile 4-5 sene komşuluk yaptık.

Zuhal Hanım bir gece dayak yiyince ben gittim gözüne pansuman yaptım... Gözü morarmıştı... Yönetici benden rica etti, Zuhal hastaneye gitmek istememiş. Haluk Bilginer tutuklanmasın diye benden istediler, ben de gittim komşu doktor olarak müdahalede bulundum.

NİYE BOŞANDINIZ BACIM?

Bu utanma sebebi olabilir, nafaka nedeniyle konuşmama maddesi imzalamış olabilir. Zuhal Olcay, Aşkın Nur Yengi olayı ortaya çıktığında nasıl bir duruş sergilemişti hep arşivlerde belgeli. Yine bu nezaketle Haluk şahane mi demişti? Haluk şahane ise niye boşandınız bacım.

Ben dikkat çekmek için Hulak Bilginer ile Zuhal Olcay'a mı kaldım? Haluk Bilginer Ezel'deki rolü için zorlanmamıştır çünkü zaten bu şiddete alışkın.

ÖYLE BÖYLE DEĞİL

Öyle böyle değil hanımefendi, feryat figandı yani... Onlarca şahidi var bunların... Artık apartman birbirine girmişti. Kaç kişi taşındı bu nedenle. Kaç kere uyarıldılar. Sürekli karakollara gidildi. Şikayete tabi olduğu için o da herhangi bir Anadolu kadını gibi 'kocamdır yapar' deyip şikayetçi olmuyordu.

BUNLAR ÇAKMA ENTEL

Valla ben Haluk'tan tepki göreceğimi bekledim, Zuhal'dan beklemedim... Bunlar çakma entel... Çünkü Zuhal Olcay sosyal bir duruş içindeydi. Ondan çekindi herhalde. Koskoca Leyla Alaton bile delikanlı gibi çıktı şiddet gördüm dedi boşandı.