BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,32
HABER /  GÜNCEL

Halkbank'ın yeni reklamında Şahan Gökbakar yer aldı

Şahan Gökbakar, Halkbank'ın yeni reklam yüzü oldu. Halkbankası'nın "Halk ister Halbank yapar" sloganlı yeni reklam filminde ünlü oyuncu Şahan Gökbakar rol aldı.

Abone ol

Halkbank'ın Şahan Gökbakar'lı yeni reklam filmi yayınlandı.

Gökbakar’ın rol aldığı ve birbirinden farklı 10 karakteri canlandırdığı reklam filminde Halkbank’ın toplumun tüm kesimlerine sağladığı kredi desteği vurgulandı.

HALKBANK'TAN ŞAHAN GÖKBAKAR'LI REKLAM AÇIKLAMASI 

Reklam filmindeki performansından dolayı oyuncu Şahan Gökbakar’a teşekkür eden Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğluşunları ifade etti:
 
“Halkbank olarak müşterilerimize her zaman avantajlı bankacılık ürünleri sunarak, ekonomik güçlerini artırma amacıyla çalışıyoruz.  Yeni reklam filmimizde de bu misyonumuzu ön plana çıkardık. Banka olarak adını taşımaktan büyük mutluluk duyduğumuz ‘halkımızla’ kucaklaştığımız bir çalışma oldu. Sunacağımız desteklerle ülkemizin ekonomik büyümesine daha büyük bir ivme kazandıracağız. Bu uygulamalarımızın tüm bankacılık sektörüne örnek olacağına inanıyoruz.”

"HERKES KENDİNDEN BİR ŞEYLER BULACAK"

Reklam filminin oldukça yorucu ve bir o kadar da zevkli bir çalışmanın ürünü olduğunu belirtenŞahan Gökbakar ise şöyle konuştu:
 
"Halkbank küçük esnaftan büyük sanayiciye kadar çok çeşitli profilde insana hizmet sunan bir banka olduğu için, birbirinden renkli karakterlere bürünerek herkese hitap eden bir performans ortaya koymaya çalıştım. Herkesin kendinden bir şeyler bulacağına inandığımız bu reklam filmiyle izleyenlerin yüzünü güldüreceğiz. Ben reklam filminde karakterlerle izleyicilerin yüzünü güldürürken, Halkbank da kullandıracağı kredileri ve kaliteli-hızlı hizmetiyle bunu yapacak. İmza attığı her işte halka yakın olmayı seven bir oyuncu olarak, reklam kampanyamızın büyük ilgi uyandıracağına eminim."