BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.435,51
MEDYA

Halk TV'ye 'kriz var' dedi A Haber'de ekonomiyi uçurdu!

Televizyonlar sık sık ekonomİ ile ilgili vatandaşlara mikrofon uzatılarak halkın görüşlerini alıyor. Yine sokakta vatandaşların nabzını tutan iki farklı kanal aynı kişiye aynı soruyu sordu fakat cevap farklı oldu. İşte sosyal medyada dolaşan o video kısa sürede viral oldu.

Önce Halk TV'nin mikrofon uzattığı bir vatandaş, "Vallahi şu anda hiç iş yoktur. Durum iyiye gitmiyor" diye belirterek ekonomik durumdan şikayetini dile getiriyor.

Daha sonra ise A Haber'in mikrofon uzattığı aynı adam, bu kez de, "Türkiye'miz çok güzel. Allah fırsatçılara izin vermesin. Kim diyor ki ekonomik kriz var" diyor.

Vatandaşın A Haber'e “Kriz yok”, Halk TV'ye “Kriz var” demesi ise sosyal medyanın gündemine girdi.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle