BIST 9.092
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,55
MEDYA

Halk TV'ye kriz var, A Haber'e kriz yok diyen balıkçı şimdi de Kanal D'ye konuştu!

A Haber ve Halk TV kameralarına farklı ekonomi yorumu yaparak bir anda Türkiye'nin gündemine oturan Mehmet Benli, bu sefer de Kanal D Ana Haber'e konuştu. Benli'nin açıklamaları Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın'ı gülme krizine soktu.

A Haber'e farklı, Halk TV'ye farklı ekonomi yorumu yaparak bir anda sosyal medyanın gündemine oturan Mehmet Benli, bu seferde Kanal D Ana Haber'e konuştu. 23 yıldır Ankara'da balıkçılık yapan ve Müslüm Gürses hayranlığıyla dikkat çeken Benli, kendisine yaklaşan Kanal D muhabirini görünce ilk iş mikrofona bakmak oldu.

NİYE FARKLI FARKLI KONUŞTU?.. Ardından iki farklı kanala neden farklı açıklamalar yaptığını anlatan Benli, kimseden bir baskı görmediğini dile getirdi. Benli, "İlk gün balık pahalıydı, çıkmadı. Balıkta kriz var dedik. İkinci gün ise balıkta akım oldu, karaya vurdu. Balıklar çıkınca bizim de neşemiz bollaştı, 'Krizmiz bitti' dedim." diyerek kendisini savunddu.

BUKET AYDIN GÜLME KRİZİNE GİRDİ: Yeni sosyal medya fenomeni Mehmet Benli'nin açıklamlarını dinleyen Kanal D Ana Haber Sunucusu Buket Aydın ise stüdyoda kahkaya boğuldu.

Sitene Ekle