BIST 9.066
DOLAR 32,31
EURO 35,12
ALTIN 2.293,70
HABER /  GÜNCEL

Halk otobüsünde idrar kavgası!

Antalya’nın Alanya İlçesi’nde halk otobüsüne binen bir yolcu, idrarının geldiğini belirterek otobüsü durdurmak istedi..

Abone ol

Antalya’nın Alanya İlçesi’nde halk otobüsüne binen bir yolcu, idrarının geldiğini belirterek otobüsün durdurulmasını istedi, bunu yerine getirmeyen şoföre tepki gösterip otobüsün camını kırdı.

Alanya’daki dün akşam meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: İlçe merkezinde sefer yapan 07 HIH 18 plakalı özel halk otobüsüne binen bir yolcu ’Prostatım var’ diye işeyeceğini söyleyerek şoför Harun Esat’tan otobüsü kenara çekmesini istedi. Otobüs şoförü, tünelden geçtiklerine söyleyerek durmadı. Bunun üzerine adı öğrenilemeyen yolcu, şoföre hakaret etmeye başladı. Şoförün tünel çıkışında son durağa yakın bir noktada yolcuyu ön kapıdan indirdi. Bu kez şoför, inen yolcunun arkasından küfür ederek gaza bastı ve duraktan ayrıldı.

Şoför duraktan dönüş yapıp aynı yoldan gelirken, tartıştığı yolcunun kendisini beklediğini fark etti. Karşılıklı küfürleşmenin ardından kaldırımda bulunan yolcu, elindeki taşı atarak otobüsün arka camını kırdı. Otobüs sürücüsü Harun Esat, daha sonra otobüsteki güvenlik kamerası görüntüleriyle birlikte Saray Polis Merkezi’ne giderek, yolcu hakkında şikayetçi oldu. Polis ekipleri otobüsün camını kıran kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.