BIST 9.460
DOLAR 32,58
EURO 34,82
ALTIN 2.503,10

Halk Ekmek yiyenlere ne oluyor?

Polis okullarında ders verirken gecesini gündüzünü AK Parti ve Erdoğan güzellemeleri yaparak geçiren Önder Aytaç'ın, görevden alındıktan sonra nasıl bir AK Parti ve Erdoğan düşmanı kesildiğine hep beraber şahit olmuştuk.

Polis okullarında ders verirken gecesini gündüzünü AK Parti ve Erdoğan güzellemeleri yaparak geçiren Önder Aytaç'ın, görevden alındıktan sonra nasıl bir AK Parti ve Erdoğan düşmanı kesildiğine hep beraber şahit olmuştuk.

Öfkesi, iltihaplanmaya devam eden bir çıban gibi günden güne büyüyor olmalı ki önceki gün bir patlama yaşamış.

Kendisine soracak olursanız, 2014'ün en büyük haberciliğine imza atmış! Twitter üzerinden sarsıcı bir bilgiyi paylaştığına inanıyor. Kaynağı çok ama çok sağlam! Dıdısının dıdısının dıdısı anlatmış, o da hemen halkı uyandırmak için paylaşmış!

Okuyalım hep beraber:

"Bir belediyenin Halk Ekmek firmasında çalışan bir dostum anlatıyor; Her gün dışarıdan birileri geliyor ve hamurların yapıldığı bölüme gidiyorlar. Bu adamlar ne yapıyorlar diye gizlice beni görmedikleri yerden baktığımda hamurlara büyü yapıldığını fark ettim. Sanıyorum bu insanlar her gün gelip hamurlara unlara acem-i büyü vb. melanetler yapıyorlar. Demek ki bu hain herifler toplumdaki fertleri etkisizleştirmek için aldığımız ekmek et süt vb gibi ürünlere 1 şeyler yapıyorlar. Bu yüzden de aldığımız ekmek et süt gibi ürünleri bildiğimiz ve güvendiğimiz yerlerden almalıyız diyor bu konulara kafa yoran dostum. Farz et ki yazdıklarımı anlatabildim. Ya anlatamadıklarım? Ya yazıp yazıp sildiklerim? Ya yazamadıklarım? Hain bir sarmal örmüş acem iti beşeri.”

Vay anasını!

Ben de aylardır diyorum ekmeği ağzıma atar atmaz kafamın içinde niye bir ampül yanıyor, kulağıma niye dombra melodisi geliyor!

Puzzle'nin parçaları sonunda birleşti işte!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde "Ekmek için Ekmeleddın"e oy vermeye giderken ekmek alıp ucundan biraz kemirmiştim. O gün Ekmeleddin'e oy vermek isterken mührün kendiliğinden Erdoğan'a gitmesini şimdi daha iyi anlıyorum!

Olayı duyar duymaz çocukluk arkadaşım Vahit'i aradım ve durumu anlattım. "Yahu ben hiç Halk Ekmek yemedim. Hepi topu iki kez Halk Ekmek kulubesinin önünden geçtim. O zaman ben niye AK Parti'ye oy veriyorum? Allah'ım ne oldu bana, ben niye böyleyim?" diye sormaya başladı!

Garibim iki gündür kafayı yedi ve şimdi dışkısında boncuk arıyor!

Bir başka fanatik AK Partili abiyi aradım,  "Ekmek tüketimini çok mu yapıyorsun da böyle ölümüne AK Partili sempatizanlığı yapıyorsun?" diye sordum. "Bende çocukluktan kalma bir alışkanlık var. Ekmek arasına makarna doldurup yemeyi seviyorum, ondan" dedi. 53 yaşında ama kendisini herkese "AK Parti Gençlik Kolları Üyesi" diye tanıtması bundanmış meğer!

Allah'ımmm!

Emekli imam olan hacı babamın bundan 11 ay önce yaşadığı o bunalım dönemini şimdi daha iyi anlıyorum! Yolunun üstünde bulunan A 101 marketten ekmek alıp gelmişti. İki hafta boyunca, "Ben diyalog kuracağım" diye Papa ve papazlarla iletişime geçmek istemesinin, "Bana twitter açın. İkiye katlayacağım ikiyee" diye gürlemesinin, Kılıçdaroğlu'nun resmini öpüp koklamasının nedeni de buymuş meğer!

Neyse ki sonradan Halk Ekmek'ten almaya başlayınca gidip kendisine oy pusulaları bastırdı. Şimdi her lokma sonrası evde AK Parti'ye basıyor mührü! Erdoğan'ın 5 fotoğrafını öpe öpe yıprattı! Çok net belli ki büyü var!

Tabi yaaa, tabi yaaa!

Sen Putin'in makam aracını Halk Ekmek'in önünden geçirirsen tabi ki "Erdoğan büyük adammış vesselam" diye övgüler dizer!

Merkel niye Türkiye'ye her gelişinde yemek sonrası Erdoğan'a gelinlik kız gibi sırnaşıyor? Niye Türkiye'yi dinleme gereği duydu? Ajanlık için mi sanıyorsunuz? Sırf Erdoğan'ın sesini duyabilmek için!

Hep bu Halk Ekmek yüzünden!

Günahı vebali MİT'in boynuna! Allah bilir belki de IŞİD'e o tırların içinde Halk Ekmek gönderiyorlardı? Baskın yapılıp ekmekler gitmeyince adamlar AK Parti'ye destek veremedi.

İzmirliler uyanık tabii!

Duble yollar, havaalanları, Marmaray'lar, yüksek hızlı trenler, köprüler... Bin tane hizmetle bile büyülenmediler. Halk Ekmek yemedikleri için onlara tesir etmiyor ne verilen hizmetler ne de vaatler!

Önder Aytaç pandası büyüyü bozdu. Artık Halk Ekmek tüketimi azalırsa AK Parti'nin oy oranı da düşecek, bundan kaçış yok!

Ancak şimdi daha büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalabiliriz.

Benim duyumlarıma göre AK Parti önümüzdeki seçimlerde Halk Ekmek yerine barajlara gidip suya üfleyecek ve böylece oy oranını misliyle artırmanın yoluna bakacak.

Tavsiyem şu...

Görevden alınan Zekeriya Öz ve kankaları bu aralar işsiz kaldı malum. Barajlarda sırasıyla nöbet tutarlarsa en azından bu tehlikeyi de savuşturmuş oluruz!

Önder Aytaç, acil RT yayalım cnm!

Not: Geçtimiz haftanın 3 gününü Uşak'ta geçirdim. Halk Ekmek yemedim ama beni büyüleyen pek çok şeye şahit oldum.. Gözden uzak olduğu için bugüne dek gönülden ırak tuttuğumuz Uşak'taki güzellikleri ve bu güzelliklerde imzası bulunan Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ı anlatacağım inşallah...

Pazartesi bana uğramayı unutmayın...