BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Halit Ergül ile Batı Karadeniz Yollarında

Halit Ergül, Batı Karadeniz turizm yatırımcılarıyla omuz omuza

2009 yılında Batı Karadeniz Turizm belgeli otel, motel, termal sağlık turizm işletmeleri, kamping işletmeleri, turizm hizmetleri birliği derneği BAKTOD Batı Karadeniz Bölgesinde ki il, ilçe ve beldelerde ki Düzce, Zonguldak, Karabük, Bartın, Kastamonu, Bolu da el birliği içerisinde aynı platformda buluşarak bölge turizminin gelişip kuvvetlenmesi ve hak ettiği değeri kazanması için güç birliği ve iş birliği yaparak ulusal ve uluslararası arenalarda en iyi şekilde gündem oluşturmak için BAKTOD Başkanı Halit Ergül ve Yönetim Kurulu Üyeleri ortalama 110-120 civarında bölge turizmine hizmet eden turizmciler olarak bireysellikten bölgeselliğe geçiş sürecine en doğru şekilde yapılandırarak popülaritesi her geçen gün artan Batı Karadeniz Bölgesini temsil etmek için yola çıktılar.  

       

Halit Ergül, “her geçen gün saygı ve sevgi çerçevesinde profesyonellik ve tecrübelerimizi birleştirmekten çok mutluyuz ve umutluyuz” dedi.

         

Akçakoca’dan Safranbolu’ya bölge turizmine emeği geçen turizmcilerin desteği, ilgisi, bizleri sevindirmiştir. Özellikle belirtmek isterim ki genç meslektaşlarımızın BAKTOD’u sahiplenmesi çok önemlidir.  

        

BAKTOD olarak üyelerimize yurtiçi ve yurtdışındaki festivallerde ve fuarlarda bölge stant desteği, yazılı ve sözlü basında reklam faaliyetlerinde avantajlar sağlayarak hem bölge tanıtımına hem de işletmelere katkıda bulunmayı amaçlamaktayız.

          

Günümüzde bilgi ve iletişim teknolojilerindeki gelişmeler küreselleşmeye hız vermektedir bizde bu gelişmeleri Batı Karadeniz turizm gönüllüleriyle beraber güç birliği ve işbirliği yaparak ortak amaçlar doğrultusunda kucaklaşıp her geçen gün artı değerlerimizi kamuoyuyla paylaşmak istek ve arzusu içerisindeyiz  Alper Bey diyen Halit Ergül bu vesile ile Batı Karadeniz Bölgesinden saygı ve sevgilerini iletirken BAKTOD’a gönül veren herkese şükranlarını en içten duygularıyla ifade etti.

           

Bölgede Türk turizmi için hayırlı ve uğurlu olsun.