BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,97
ALTIN 2.416,28
HABER /  MAGAZİN

Halit Ergenç'in inanılmaz hikayesi

Muhteşem Yüzyıl dizisi dünyayı fethederken dizinin yıldızı Halit Ergenç'in de bilinmeyen özel hayatı ortaya çıktı. Ergenç, meğer bir zamanlar 'sefil' haldeymiş.

Abone ol

Yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği Muhteşem Yüzyıl, dünyanın 45 ülkesinin ardından İtalya’ya satıldı. Dizinin yıldızı Halit Ergenç ile ilgili ise hiç bilinmeyenler ortaya çıktı. Meğer Ergenç, kapıdan kovulmuş.

Dünyada 204 milyon kişi tarafından izlenen dizinin İtalya’ya satışıyla ilgili Global Agency’ın CEO’su İzzet Pinto “Batı Avrupa’nın kapısını araladık” dedi. Dizinin Meksika’ya da satılmak üzere olduğu öğrenildi.
halit-ergenç-sakalli.20130327105240.jpg
PASPAS SATARKEN DÜNYA YILDIZI OLDU

Muhteşem Yüzyıl dizisiyle meslek hayatında zirveye çıkan Halit Ergenç, ayrılmış bir anne-babanın çocuğu... Hayatı zorluklarla dolu olan Ergenç, bir tiyatro oyununun deneme çekimlerinde kapıdan kovulmuş.

GQ Dergisi’ne röportaj veren Ergenç, özel hayatıyla ilgili ilk kez bunları anlattı. İşte hayatından çarpıcı kesitler;

* Annem babam ilkokula girdiğim sene ayrıldı. Babam annemden boşanmasına rağmen dönem dönem bizim evde yaşadı. Bir vardı, bir yoktu. Bir karı-koca ilişkisi de yoktu aralarında, kavga vardı sadece.

*Baktığın zaman, sanki hayatımın her dönemi başka birinin hayatı gibi. Paspas da sattım, karaborsa bilet de. Pencerelere güvenlik ve güneş filmi de yaptım, İstanbul Festivali’nde nota çevirmenliği de, yer göstericilik de... Tekstil fuarında robot kılığında robot dansı da ettim, kitap fuarında stand üzerinde figür de attırdım.

KAPIDAN KOVDULAR

*Les Miserables’ın (Sefiller) denemelerine Javert çalışıp gitmiştim. İki gün kapıda yattım, sonunda ‘Anlamıyor musun kardeşim, istemiyoruz!’ deyip kapıdan kovdular.

AZ DAHA AŞÇI OLACAKTI

*Meslek değiştirmeye karar vermiştim. Aşçılık ve masaj terapi okullarına falan bakınmaya başladım... Tam o sırada Türkiye’den teklif geldi. Bir de param bitmiş, zil gibiyim. Aslan Kral müzikalinin arasında içki dağıtıyordum, içler acısıydı halim.

*Türkiye’den gelen teklif, üç aylık bir projeydi. Uçaktan indim. Köprüden geçerken denize baktım, sanki bir anahtar geldi, göğüs kafesimi açtı, içeriden yukarıya bir sürü güvercin uçtu. Pazartesi günkü toplantıda işin olmayacağını söylediler; ‘ ‘dönüş biletini de aldık, merak etme’ dediler. ‘ Bir hafta o bilet sizde dursun, ben takılayım, özlemişim zaten’ demiştim. Biletim hâlâ onlarda duruyor.


MUHTEŞEM YÜZYIL 92. BÖLÜM FRAGMANI

Muhteşem Yüzyıl dizisinin 92. bölüm fragmanı yayınlandı. Muhteşem Yüzyıl yeni bölümüyle 27 Mart 2013'te Star TV ekranlarında.

muhteşem-yüzyil-fragman.jpg

MUHTEŞEM YÜZYIL'DAN GÖRÜLMEMİŞ KARELER

muhteşem-yüzyildan-görülmemiş-kareler.jpg