BIST 9.525
DOLAR 32,65
EURO 34,88
ALTIN 2.511,93
HABER /  GÜNCEL

Halilhodzic beyin yıkıyor

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Vahid...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Vahid Halilhodzic ise futbolcularını zorlu 90 dakikaya motive etmek için adeta beyinlerini yıkıyor.
Trabzonspor, bir günlük izinin ardından Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı. Antrenmana sakatlığı devam eden Özer Hurmacı ile birlikte salonda çalışan Mustafa Yumlu, Aykut Demir ile birlikte gribal enfeksiyon geçiren kaleci Fatih Öztürk katılmadı. Cardozo ve Bosingwa ise takımdan ayrı çalıştı.

"FENERBAHÇE İLE 2-3 AY SONRA KARŞILAŞMAK İSTERDİM"
Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, antrenman öncesi futbolcularıyla sahada 15 dakika süren bir toplantı yaptı. Fenerbahçe ile herkesin büyük beklentileri olan bir maça çıkacaklarını belirten Boşnak çalıştırıcı, "Zor bir maç bizi bekliyor. Camia için çok önemli bir müsabaka oynayacağız. Bu maçı 2-3 ay sonra oynamak isterdim ama yapacak bir şey yok. İyi bir şekilde hazırlanacağız. Bizim için zor olacak ama takım ruhunu yakalamak ve takımdaşlığı ön plana çıkarmak bu zor anları aşmaktan geçiyor. Büyük maçlarda herkesin gücü belli olur. Kalitenizi ve yüreğinizi ortaya koyarak mücadele etmenizi istiyorum. Sonrasında eleştiri yapmanın, ağlayıp sızlamanın bir faydası olmuyor. Ben her zaman sizi kontrol edemem kendinize dikkat edin ve bu maçı düşünerek çalışın" dedi.

PAPADOPOULOS’U TAKIMLA TANIŞTIRDI VE ÖVDÜ
Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, bordo-mavili takıma imza atar atmaz ülkesinin milli takımına giden ve takımla ilk kez antrenmana çıkan Yunanlı savunma oyuncusu Papadopoulos’u yeni takım arkadaşları ile tanıştırdı. Savunma oyuncusundan övgüyle bahseden Boşnak çalıştırıcı, "Yunanistan’ın en güçlü takımlarının birinden geldi. Kendisine hoş geldin diyorum. Takıma katkı sağlayacağına inanıyorum. Kendisi hakkında yaptığım araştırmalarda çok olumlu bilgiler aldım. Kişiliğiyle ve karakteriyle örnek olmaya devam edeceğine inanıyorum. Tecrübelerinden en iyi şekilde istifa edeceğimizi düşünüyorum. Bize her alanda yardımcı olacaktır. En kısa zamanda uyum sorununu hal edecektir" şeklinde konuştu.
Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic yaptığı konuşmanın ardından takıma yapılacak antrenman programıyla ilgili olarak bilgi verdi.

HALİLHODZİC’TEN SAKATLARA YAKIN İLGİ
Trabzonspor Teknik Direktör Vahid Halilhodzic, sakat oyuncuların durumlarıyla da yakından ilgileniyor. Fenerbahçe maçında Bosingwa, Cardozo ve Mustafa Yumlu’dan istifade etmek isteyen Boşnak çalıştırıcı sağlık ekibinden oyuncuların durumları hakkında bilgi aldı.Bir an önce takımla birlikte çalışmalara başlamaları için çaba harcanmasını istedi.

CONSTANT VE PAPADOPOULOS ANTRENMANDA
Kayseri Erciyesspor maçı sonrası ülkesinin Milli Takım kampına hafif sakatlığıyla katılan Constant, Togo ile oynanan maçta forma giyemedi. 10 Eylül’de Uganda ile oynanacak olan maçta risk edilmek istenmemesi üzerine Trabzon’a dönön oyuncu takımla birlikte antrenmanlara başladı. Öte yandan Yunanlı savunma oyuncusu Avraam Papadopoulos’u da bordo-mavili takımla ilk antrenmanına çıktı.

ANTRENMANDA BOL BOL SU MOLASI VERİLDİ
Fenerbahçe maçı hazırlıklarını aşırı sıcak altında sürdüren Trabzonspor’da teknik direktör Vahid Halilhodzic 15 dakikada bir su molası verdi. Yapılan çalışmaların ardından futbolcuların serinlemesi için su molası veren Boşnak çalıştırıcı, antrenman esnasında istasyon çalışmalarını isteksiz yapan oyuncularını ikaz edip çalışmayı yarı da keserek hareketleri uygulamalı olarak gösterdi. Boşnak çalıştırıcı antrenman sırasında ise oyuncularının daha canlı ve arzulu olmalarını istedi.
(İHA)