BIST 9.463
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.496,12
HABER /  DÜNYA

Haliç sahilinde bebek cesedi

Beyoğlu Sütlüce sahilinde 2 aylık bebek cesedi bulundu.<br/>Edinilen bilgiye göre, Sütlüce sahilinde gezintiye çıkan vatandaşlar yaklaşık 2 ...

Abone ol

Beyoğlu Sütlüce sahilinde 2 aylık bebek cesedi bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Sütlüce sahilinde gezintiye çıkan vatandaşlar yaklaşık 2 aylık olduğu öğrenilen erkek bir bebeğe ait ceset buldu. Vatandaşlar durumu polise ihbar etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, cesedi karaya çıkardı. Olay yerinde inceleme başlatan ekipler, çevrede güvenlik önlemleri alarak detaylı bir çalışma başlattı.
Eyüp bölgesinde sabah saatlerinde benzeri bir ihbar geldiği ve ardından dalgıç polislerin arama yaptığı öğrenildi. Görgü tanığı İsmail Demirhan, “Burada deniz kıyısında kayalıkların arasında gördük. Oyuncak bebek zannettik. Sonra gerçek olduğunu fark ettik ve daha sonra polise bildirdik. Zaten sabah saatlerinde ihbarı yapılmış ve Eyüp tarafında dalgıç polisler arama yapmış” dedi.
Yapılan ilk incelemelerin ardından bebeğin babasının tespit edildiği ancak henüz teşhis yaptırılmadığı öğrenildi. Polis buluntu cesetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, bebeğin bir cinayete kurban gitmiş olabileceği üzerinde duruluyor.