BIST 9.055
DOLAR 32,31
EURO 35,10
ALTIN 2.292,53
HABER /  GÜNCEL

Haliç metro köprüsü ilk kez ikiye ayrıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve geçtiğimiz günlerde Başbakan Erdoğan’ın katıldığı törenle hizmete açılan Haliç Metro Geçiş Köprüsü, gemi geçişi için ilk defa ikiye ayrıldı.

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve geçtiğimiz günlerde Başbakan Erdoğan’ın katıldığı törenle hizmete açılan Haliç Metro Geçiş Köprüsü, gemi geçişi için ilk defa ikiye ayrıldı. Teknolojinin son sistemlerinin kullanıldığı köprünün ikiye ayrılması izlenmeye değer görüntüler ortaya çıkardı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, trafiğin rahatlaması amacıyla yaptırılan ve vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı Haliç Metro Geçiş Köprüsü, gemi geçişi için ilk defa ikiye ayrıldı. Haliç’te bulunan bir müzeye gelen gemi için ekipler seferber oldu. Gece 03.00 sıralarında Haliç Metro Geçiş Köprüsü ve Galata Köprüsü’nün üzeri boşaltıldı. Bütün işlemlerin ardından yeni hizmete giren Haliç Metro Geçiş Köprüsü, ilk defa ikiye ayrıldı. Dev köprünün ikiye ayrılmasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin mühendisleri an be an takip etti. Kocaeli’ne giden geminin geçişinin ardından köprü tekrar birleşti. Köprünün açılarak, yeniden birleşmesi ise izlenmeye değer görüntüler ortaya çıkardı.




HALİÇ METRO KÖPRÜSÜ ÖZELLİKLERİ TIKLA GÖR