BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,95
ALTIN 2.427,93
HABER /  DÜNYA

Hakkında ölü raporu verildi ama...

Almanya'da doktor tarafından kendisi için ölü raporu düzenlenen kadının yaşadığı ortaya çıktı

Abone ol

Almanya'nın Bavyera eyaletinin Landsberg bölgesinde ilk yardım doktorunun hakkında ölü raporu düzenlediği 67 yaşındaki kadının yaşadığı ortaya çıktı.

''Köllner Express'' gazetesinde yer alan haberde, bir adamın kendisinden ayrı yaşayan eşini ziyaret etmek için evine gittiğini, ancak kapının zilini çalmasına rağmen kadının kapıyı açmadığı belirtildi.

Balkondan evin içine bakan adamın, eşinin hareketsiz bir şekilde yerde yattığını gördüğü ve bunun üzerine hemen ilk yardım ekibini aradığı ifade edilen haberde, ilk yardım elemanlarının kapıyı kırarak içeri girmesinin ardından bir doktorun kadını muayene ettiği ve kadının "sebebi bilinmeyen bir nedenden öldüğü" şeklinde ölü raporu düzenlediği kaydedildi.

Olay yerine bir saat sonra gelen polislerden birinin ölü raporu verilen kadının zorla nefes aldığını fark ettiği ifade edilen haberde, kadının hemen hastaneye kaldırıldığını ve yapılan müdahale sonrasında hayati tehlikeyi atlattığı kaydedildi.

Savcılığın ise, ilk yardım doktorunun neden kadın hakkında ölü raporu düzenlediği ile ilgili soruşturma başlattığı belirtildi.