BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.428,34
HABER /  DÜNYA

Hakkari’de feci kaza: 2 ölü, 1 yaralı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bir otomobilin TIR’la çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.<br/>Edinilen bilgiye göre ...

Abone ol

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bir otomobilin TIR’la çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Yüksekova-Van karayolunun 15. kilometresinde meydana geldi. Yüksekova istikametine gelen Aydın Oğuz yönetimindeki 27 LP 397 plakalı otomobil ile sürücüsü öğrenilemeyen 38 YR 417 plakalı TIR, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda çarpıştı. Kazada araçta sıkışan otomobil sürücüsü Aydın Oğuz ve İran uyruklu Fatemeh Hamidiaghdam isimli kadın hayatını kaybederken, İran uyruklu Nader Dalirkanespi de yaralandı.
Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralı şahsı Yüksekova Devlet Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı. Olay yerinde hayatını kaybeden İran uyruklu kadın ve feci şekilde can veren otomobil sürücüsünün cesetleri de otopsi yapılmak üzere Yüksekova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olayın duyulması üzerine kaza yerine akın eden ölü ve yaralı yakınları sinir krizleri geçirirken, jandarma ekipleri de incelemelerde bulundu.
(İHA)