BIST 9.150
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,31
HABER /  GÜNCEL

Şehit Uzman Çavuş toprağa verildi

Hakkari'de şehit düşen Uzman Çavuş Atanur Bal, Anamur'da toprağa verildi...

Abone ol

Hakkari-Şırnak sınırında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Atanur Bal, memleketi Anamur'da toprağa verildi.

Askeri helikopterle Anamur Hava Radar Komutanlığı'na getirilen şehidin cenazesi, belediyeye ait cenaze aracına konularak Kaşdişlen köyündeki baba evine götürüldü.

KÖY MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLDİ
Daha sonra Otogar Camisi'nde düzenlenen törende, şehidin özgeçmişi okundu. Bu sırada anne Elnur Bal, şehidin kardeşi İsmail Bal ve eşi Senem Bal tabuta sarılarak ağladı. Baba Mehmet Bal'ın törene katılan yetkililerin yardımıyla ayakta durabildiği gözlendi.

Bozyazı Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu tarafından ikindi vakti kıldırılan namazın ardından, top arabasına alınan şehidin naaşı, daha sonra belediyeye ait cenaze aracına konularak götürüldüğü köy mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, Mersin Vali Yardımcısı Suphi Olcay, Anamur Kaymakamı Cemil Aksak, Bozyazı Kaymakamı Kamil Sağlam, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Akdeniz Bölge Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Antalya Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz, mülki ve askeri yetkililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.