BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Hakan Şükür'ün ne kadar serveti var işte malvarlığı!

Hakan Şükür'ün malvarlığına mahkemeden el koymak kararı çıktı. Peki Hakan Şükür ve ailesinin ne kadar serveti var? ABD'ye kaçınca parasız kaldığını söyleyen Hakan Şükür gayrimenkul zengini çıktı.

Abone ol

Hakan Şükür ile babası Selmet Şükür'ün FETÖ'ye finansal destek sağladıkları gerekçesiyle mal varlıklarına el konulması kararı çıktı. Mahkeme bu kararı verince de Şükür'ün serveti merak konusu oldu.

El koyma bankadaki paralardan otomobillere, ev ve arsalara kadar çok geniş kapsamlı. Haliyle Hakan Şükür ve ailesinin neyi var neyi yoksa ey konulacak.

Peki Hakan Şükür ve ailesinin mal varlığı ne kadar?

Bu konuda medyaya düşen rakamlarda 200 milyonluk bir servetten söz ediliyor. 

BABA OĞUL PARAYI GAYRİMENKULE YATIRMIŞ

Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür'ün yapılan ilk araştırmada gayri menkul zengini oldukları belirlendi.

Sakarya, Antalya, Bodrum, İstanbul Bakırköy, Beşiktaş, Büyükçekmece'de daireleri olan Hakan Şükür'ün Adapazarı ve Sapanca'da bina, Kandıra'da arsa sahibi olduğu tespit edildi.

Baba Selmet Şükür'ün, Sakarya'nın Serdivan ilçesinde 10 dönüm arsa üzerinde lüks villalar yaptırdığı ortaya çıktı.

Hakan Şükür Florya ve Çamlıca'da lüks ve müstakil villa sahibi. Şükür o evlerinden birinde Nazlı Ilıcak'ı ağırlamıştı.

DERSHANESİ DE VARMIŞ

Hakan Şükür'ün, Adapazarı şehir merkezinde bir dershane sahibi olduğu da belirlendi. Şimdi tüm bu mal varlıkları ile birlikte alacaklarına ile kira gelirlerine de dev el koymuş durumda.

HAKAN ŞÜKÜR : SIFIRLANDIM DİYE DERT YANMIŞTI

Hakan Şükür'ün komedyen Atalay Demirci ile olan yazışmasında ABD'de parasız kaldığı itirafları yer almıştı. Şükür kendisinden para isteyen Atalay Demirci'ye 'sıfırlandım' diyerek şu yanıtı vermişti;

- "Kullan at, benim alanıma bakıyorum, halime bakıyorum sıfırlandık. Ev, araba, avukat... Boyuna masraf. Kimse yardım etmedi. Ona da gittim ve boş döndüm. Bizimle uğraşacak vakti yok. Çok sıkıldım" .


.