BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Hakan Şükür'ün başı açık eşi olay oldu

FETÖ firarilerinin eşleri yurt dışında başörtülerini açması Sözcü yazarı Can Ataklı'nın gündeminde. Ataklı, bugünkü köşesinde 'Buna rağmen hala akıllanmayan ve bu tiplere aldananlar var' diye yazdı.

Abone ol

Hakan Şükür'ün eşi Beyda Şükür'ün başı açık fotoğrafı olay oldu. Anadolu Ajansı'nın ABD'de görüntülediği ikilinin görüntüleri çok konuşuldu.

3 milyorn dolarlık evde yaşayan Şükür çiftinin lüks yaşamının çok, Beyda Şükür'ün başı açık hali öne çıktı. Türkiye'de türbanlı olan ancak firar ettikten sonra yurt dışında açılan FETÖ'cüler tartışma konusu oldu. Bu durumu Sözcü gazetesi yazarı Can Ataklı, "Önce türbalarını atmışlar" başlıklı köşesinde değerlendirdi.

Beyda Şükür kimdir? Hakan Şükür'ün eşi son haliyle olay olduBeyda Şükür kimdir? Hakan Şükür'ün eşi son haliyle olay olduBeyda Şükür kimdir? Hakan Şükür'ün eşi son haliyle olay olduBeyda Şükür kimdir? Hakan Şükür'ün eşi son haliyle olay olduHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Şimdi merak ediyorum. Bunlar Türkiye’de bizi mi kandırıyorlardı “çok dindar oldukları” konusunda yoksa şimdi gittikleri ülkedekileri mi “biz dindar falan değiliz” diye kandırıyorlar. Yoksa aslında kandırdıkları kendileri mi? Bu tiplerin peşine takılan, onları inanmış Müslümanlar olarak gören, onları kendilerine model kabul eden saf ve temiz Anadolu insanları da herhalde bu cibilliyetsizliği görüyordur. Din ile aldatmanın elbette ilk örneği bunlar değil, yıllardır bu sömürü devam ediyor. Buna rağmen hala akıllanmayan ve bu tiplere aldananlar var. Bizim görevimiz bu sahtekârlıkları her fırsatta göstermek."

YENİ AKİT GAZETESİ DÜNKÜ BASKISINDA BAŞINI AÇAN FETÖ FİRARİLERİN EŞLERİNİ SÜRMANŞETİNE TAŞIMIŞTI