BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
HABER /  GÜNCEL

Hakan Şükür'ün açtığı kafenin ortağı bakın kim çıktı!

Hakan Şükür’ün ABD’nin San Francisco kentinde açtığı kafenin ortağının Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın ağabeyi Ahmet Sait Kavurmacı olduğu iddia edildi.

Abone ol

Serdar Cebe'nin CNNTürk'te aktardığı habere göre ABD'de kafe açan Hakan Şükür'ün ortağının Ahmet Sait Kavurmacı olduğu ortaya çıktı.

Doğan TV Washington Temsilcisi Serdar Cebe'nin aktardığı bilgiler şu şekilde:

"Geçtiğimiz günlerde Anadolu Ajansı, Hakan Şükür'ün yeni açtığı kafesini ve lüks yaşantısını aktarmıştı. Ben de bunun izini sürdüm. Bölgeden topladığım bilgiler sonrası işin boyutunun daha farklı olduğunu gördüm. Kafenin sahibi Ahmet Sait Kavurmacı... Ahmet Sait Kavurmacı kimdir? İstanbul Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın ağabeyi... Uzun süredir burada, yani Kaliforniya'da yaşıyor ve şirket de onun üzerine açılıyor.

Kafenin bulunduğu cadde, Apple'ın ilk kurulduğu cadde ve Google'ın yeri var. Teknolojiyle ilgili işe başlayacak şirketler ilk olarak burada başlıyor. Kavurmacı şirketini kurduktan sonra 7'sinde başvurusunu yapıyor ve 9'unda da kafe açılıyor ve ardından da Hakan Şükür, Ahmet Sait Kavurmacı'ya ortak oluyor."

FETÖ MENSUPLARININ BULUŞMA ADRESİ
Kentin önemli merkezlerinden Palo Alto’nun en işlek caddesi University Avenue yakınında “tuts Bakery-Cafe” isimli bir kafe-restoran açan Şükür’ün mekanı, bölgedeki FETÖ mensuplarının buluşma adresi haline gelmiş durumda.

Şükür’ün kafesinin bulunduğu lüks bölgede birçok ünlü isim otururken yakınlarında ise Apple gibi birçok teknoloji şirketinin ofis ve satış mağazalarıyla Stanford Üniversitesi gibi önemli merkezler de bulunuyor.

Anadolu Ajansı, geçtiğimiz günlerde Hakan Şükür'ün açtığı kafe-restoranı görüntülemişti.