BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.507,80
HABER /  GÜNCEL

Hakan Şükür'den operasyon için ilginç tweet

İstanbul polisi, gece yarısı paralel yapılanmaya karşı operasyon başlattı. Hakan Şükür tepkisi twitter'dan dile getirdi.

Abone ol

Bağımsız İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, "Vatan aşığı, milletine hizmetkâr aslanlara da Kadir gecesini aradığımız şu günlerde sahur vaktinin gölgesi yakışırdı" diye tweet attı.

22 ilde, aralarında emniyet müdürlerinin de olduğu çok sayıda gözaltı gerçekleştirildi. Operasyonun 17 Aralık soruşturmasında görev yapan güvenlik görevlilerine yönelik olduğu ileri sürüldü.

Cemaate yakın isimler operasyon yapılacağını  saatler önce geçmişti.  17 ve 25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk soruşturmalarını yürütürken görevden alınan ve ardından meslekten ihraç edilen eski İstanbul Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı, dün sabah saatlerinde Twitter hesabından yayınladığı 'Havada operasyon kokusu var' başlıklı mektupta yine operasyon olacağını haber vermişti.

Operasyona özellikle Cemaat'e yakınlığı ile bilinen birçok kişiden sert eleştiriler geldi. 17 Aralık sürecinde AK Parti'den istifa eden milletvekil Hakan Şükür, operasyonla ilgili geceyarısı tweet attı.

screen-shot-2014-07-22-at-8.06.39-am.png