BIST 9.699
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.432,89
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Hakan Şükür'den olay Kobani tweeti

Ak Parti'den isitfa eden milletvekili Hakan Şükür, Kobani nedeniyle yapılan eylemlerle ilgili Twitter'dan açıklamalar yaptı.

Abone ol

AK Parti'den istifa eden İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, ülkede adı konulmamış olağanüstü hal (OHAL) olduğunu yazdı. Hakan Şükür, Selahattin Demirtaş'ın Kobani eylemlerine ilişkin açıklamalarını da takipçileriyle paylaştı.

YILLAR ÖNCESİNE DÖNÜLDÜ

Hakan Şükür, Twitter hesabından, son gelişmeleri değerlendirdi. Ülkenin, algı ile ambalajlanmış, yeni Türkiye etiketli eski Türkiye'ye uyandığını belirten Şükür, "Hem güvenlik hem özgürlükler adına yıllar öncesine dönüldü" dedi.

ADI KONULMAMIŞ OHAL 

Şükür şu tweeti attı: "15 ölü; 6 sokağa çıkma yasağı olan il, kimi illere uçak seferleri iptal, kimi illerde eğitime ara. Adı konulmamış OHAL var ülkede malesef. Algı ile ambalajlanmış yeni Türkiye etiketli eski Türkiye'ye uyandı bu sabah ülke. Hem güvenlik hem özgürlükler adına yıllar öncesine dönüldü."

SELAHATTİN DEMİRTAŞ'A KULAK VERMEKTE FAYDA VAR

Hakan Şükür, bu tweetlerin ardından ise, HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'ın, Kobani eylemleri sırasında Türk Bayrağı'nın yakılması ve Atatürk heykellerinin tahrip edilmesini kınayan haberini retweet etti.

Milliyet gazetesinin kupürünün olduğu bu tweette, "HDP Eş Başkanı Sayın Demirtaş’ın bu yaklaşımı çok önemli. Kulak vermekte fayda var" ifadesi yer alıyor.

ekran-resmi-1435-12-14-3.10.51-pm.png