BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,81
ALTIN 2.501,42
HABER /  POLİTİKA

Hakan Şükür'den Metiner'e cevap!

AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner'in Hakan Şükür ile ilgili sözlerine twitter'dan cevap geldi.

Abone ol
Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner'e dava açıyor. Şükür, Metiner'in kendisiyle ilgili olarak "paralel yapının bir elemanı" sözlerini ispat etmesini isterken, dava açacağının da sinyalini verdi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner CNN TÜRK'te katıldığı Enver Aysever'in sunduğu Aykırı Sorular programında Hakan Şükür hakkında ithamlarda bulunmuş, "Hakan Şükür bir eleman olarak gelmiştir, kendisine verilen görevi yapmıştır ve kendisine verilen talimat doğrultusunda da ayrılıp gitmiştir. Paralel yapının bir elemanı olarak gelmiştir" demişti.

RUSYA'NIN SESİNE KONUŞTU 
 
Metiner'in bugün Rusya'nın Sesi radyosuna verdiği mülakatta KCK ve Abdullah Öcalan hakkındaki açıklamaları da Hakan Şükür'ün gündemindeydi. Hakan Şükür, Twitter hesabından, Metiner'in, "Hizmet hareketi KCK'dan daha tehlikeli bir yapılanma. Bu paralel yapıyla hükümetimizin demokrasi mücadelesi var ve bunları tasfiye etme konusunda kararlıyız. Biz KCK’yı paralel devlet olarak görmüyoruz" şeklindeki ifadelerinin bulunduğu Zaman Gazetesi'nin haberinin linkini paylaştı. Hakan Şükür, kendisiyle ilgili "paralel yapının bir elemanı" diyen Metiner hakkında da Twitter'a şunu yazdı:
 
"KCK paralel yapı değil diyen, maşallah parelel iftiralar atmakta çok mahir. KCK silah ile mücadele edebilir, 'Atatürk faşist' diyen biri umarım iftirasını mahkeme önünde ispat eder. Zaman herşeyin ilacı. Bu ülkede haslar, hamlar elbet ayrılacak! Biz demokrasiden ayrılmadan, irademizin hakkını vererek Allah'tan isteyeceğiz."

67.20140222002408.jpg