BIST 9.072
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.326,06
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Hakan Şükür'den Erdoğan'a yanıt!

Erdoğan'ın "Parlamento'dan da istifa etsin" sözlerine Hakan Şükür "Orası milletin meclisi, bizi de millet getirdi" şeklinde yanıt verdi.

Abone ol

AK Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "İstifasını beklemiyordum. Kendisine yakıştıramadım. Eğer dürüstse kendisinin Parlamento'dan da ayrılması gerekir" sözleriyle ilgili açıklamada bulundu.

Hürriyet'e konuşan Hakan Şükür, Parlamento'dan istifa etmek gibi bir düşüncesinin bulunmadığını belirtti.

"BİZİ ORAYA MİLLET GETİRDİ"

"2 tane helikopter düştü, insanlar çok üzgün bu nedenle fazla konuşmak istemiyorum" diyen Şükür şu ifadelere yer verdi: "Zaten daha zaman var daha çok konuşulacak. Parlamento'dan istifa etmek şu anda kafamda yok. Orası milletin meclisi, bizi de millet getirdi. Dediğim gibi ileride daha çok konuşulacak" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Başbakan Erdoğan, bugün basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erdoğan, Hakan Şükür'ün istifasıyla ilgili "Arkadaşlar böyle bir şey beklediğimi söylemem doğru olmaz. Kendisine yakıştıramadım,her söz sahibinindir. her söz sahibini bağlar.Parti genel başkanının takındığı tavır ortadadır.Partiye karşı bu tür açıklamaları, kendisinden yada bir başkasından bilemem, doğru bulmam, yadırgamam. Niye üzüleyim istifasına . Bir insan eğer bir partinin bayrağı altında seçime giriyorsa onunla hareket eder. Sadece partidren değil milletvekilliğinden ayırılır. Dürüstse milletvekilliğinden de ayrılır. Bu herkese nasıp olan bir şey değil ama" şeklinde açıklama yaptı.

erdogan-hakan-sukur-cagri.jpg