BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,67
ALTIN 2.529,05
HABER /  GÜNCEL

Hakan Şükür'den Cemaat ve Gezi bombaları

AK Parti eski milletvekili Hakan Şükür, Cemaat ve Gezi üzerine attığı twitlerle konuşuluyor. Şükür, Cemaate yönelik tuzak kurulduğunu iddia ediyor.

Abone ol

İNTERNET HABER ÖZEL İÇERİK - AK Parti milletvekilliğinden Cemaat için istifa eden Hakan Şükür, Gezi olaylarının yıldönümünde doksan derece dönüş yaptı.

Sosyal medyadaki hesabından Gezi ve Cemaat için bomba mesajlar atan Hakan Şükür, Gezi olaylarına destek verince eleştiri aldı.

Şükür bunun üzerine, "Gezi karşıtları diyor ki dün farklı düşünüyordun. Gezi'yi savunanlar diyor ki dün farklı düşünüyordun. Empatiden, değişimden çekinmeyin. Zamana kendini mahkum etmeden empati kurmaktan ben vazgeçmeyeceğim, sizde geçmeyin" diyerek kendini izah etti.

CEMAAT MESAJLARI

Hakan Şükür mensubu olduğu Gülen cemaati için de çarpıcı mesajlar attı. Cemaate yönelik bir komplo kurulduğunu ve planın kusursuz işlediğini belirten Şükür, "Yıllar öncesinden düğmeye basıldığı anlaşılan plan,tüm kuralsız ve acımasızlığı ile günyüzüne çıktı... Elbette kuralların üstünde bir kural koyucu vardır.Elbette hesap yapanların üstünde bir hesap sahibi vardır. Zaman herşeyin ilacı" diye yazdı.

İşte cemaat twetleri;

screen-shot-2014-05-31-at-5.40.30-pm.png
screen-shot-2014-05-31-at-5.41.17-pm.png