BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.498,83

Hakan Şükür ve Gürsel Tekin'in medyadan şikayeti

Hakan Şükür'ü seviyor olmam, onu eleştirmeyeceğim anlamına gelmiyor. Ona, daha doğrusu kişiliğine ve spor ahlakına olan sevgim, yaptığı yanlışları yazmama engel değil!

Hakan Şükür, biz Fenerbahçeliler'in canını çok kez yakmasına rağmen, sevdiğim ve takdir ettiğim bir futbolcuydu. 

Siyasi kimliği bendeki Hakan Şükür sevgisini değiştirmedi. AK Parti'yle ilgisi yok, CHP'li de olsaydı, Hakan Şükür'e karşı duygularım değişmezdi. Ben onun kişiliğini, spor ahlakını sevdim çünkü. Şunu da belirteyim; Hakan Şükür'le tanışıklığımız yok, yüzyüze hiç gelmedik, telefonla dahi konuşmadık. 

                                  ***

Hakan Şükür'ü seviyor olmam, onu eleştirmeyeceğim anlamına gelmiyor. Ona, daha doğrusu kişiliğine ve spor ahlakına olan sevgim, yaptığı yanlışları yazmama engel değil!

Milliyet'i şikayet tarzı şık değildi mesela. IPAD önünde, Meclis sıralarında maç izliyor. O görüntü bana göre de haberdir. "Hakan Şükür'ün IPAD keyfi" de diyebilirsin, başka şey de yazabilirsin. Arkadaşlar, özel bir haber üretmemiş zaten, fotoğrafı haberleştirmişler.

Ayrıca...

Hakan Şükür, Meclis'te maç izlesin diye seçilmedi!

Bugün maç izlersin, yarın tavla oynarsın, olmadı bir de bilardo masası koyalım oraya. 

                                  ***

Ben Hakan Şükür'ün neye kızdığını da anlamış değilim!

Haber doğru mu kardeşim?

Doğru?

Fotoğraf her şeyi anlatıyor mu?

Evet!

O halde itirazın neye?

                                 ***

Kızdın, öfkene hakim olamadın eyvallah!

Ama bu işin de bir adabı var...

Yıllarca futbolun içinde bulunan bir kişi olarak, teknik direktör dururken, başkanla konuşmanın, meramını basın yoluyla başkana duyurmanın etik olmadığını en iyi Hakan Şükür bilir. Buna rağmen, Milliyet'in teknik direktörü Ercüment İşleyen'in üzerinden Erdoğan Demirören'e vurmak niye?

Erdoğan Demirören bu haberi ne bilsin, yayın sırasında sitenin başında olan Ercüment İşleyen'dir. Patron da, Hakan Şükür gibi orada yayımlanan haberleri yayın yapıldıktan sonra görüyor.

                                *** 

Hakan kardeşim kusura bakmasın ama, yaptığı açıklama, şikayet tarzı ve patron üzerinden iş bitirme anlayışı benim gözümdeki büyüklüğüne katkı sağlamadığı gibi, bir parça alıp götürdü. 

Eğriye eğri, doğruya doğru!

GÜRSEL TEKİN'İN MEDYADAN ŞİKAYETİ


"Ahhh ne çektin be, ne çektin :)"

Bizim şu politikacılardan çektiğimizi bir biz biliriz, bir de Allah. Hangi mecliste otursak, anında iğneleme başlıyor. Ne yandaşlığımız kalıyor, ne candaşlığımız, ne de yalakalığımız.

CHP'li sevgili dostum da almış sazı eline, vurdukça vuruyor medyanın tellerine.

Neymiş, rating veya tık kaygısı yüzünden CHP'ye verip veriştiriyormuşuz!

BİR- CHP iyi bir rating veya tık malzemesi değil.

İKİ- Bir gazete yalan yazdı diye, bütün gazeteler yalan yazıyor anlamına gelmez. Bir gazeteci yalancı diye tüm gazeteciler yalancı sayılmaz.

ÜÇ- Medya ile kavga etmek, medyanın desteği ile bulunduğu konuma gelen Gürsel Tekin'e bir şey kazandırmayacağı gibi kaybettirir.

Dost acı söyler!