BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,98
ALTIN 2.426,59
HABER /  GÜNCEL

Hakan Şükür başa çıkamadı twitterda gizlendi

Cemaate biat eden Hakan Şükür darbe girişimi sonrasında vatandaşın en çok tepki gösterdiği isim oldu. Hakan Şükür bunun üzerine hesabını gizledi.

Abone ol

Hakan Şükür, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi sonrası attığı tweetler vatandaştan tepki görünce Twitter hesabını gizledi.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Twitter'da 1 milyona yakın takipçisi bulunan Hakan Şükür biat ettiği hocası Fethullah Gülen'i savunan twitleri paylaşmıştı. Darbenin oyun olduğu tezlerini de bolca twitleyen Hakan Şükür bu hareketi sebebiyle tepki almıştı.

ABD'YE YERLEŞTİ

Darbe girişimi öncesinde ABD'ye yerleşen Hakan Şükür tepkiler çoğalınca çareye hesabını gizlemekte buldu. Hakan Şükür son mesajında 'Paylaşımlarım sadece şu an ülke yönetenlerin!Çelişki ve yalanlarını milletimin görmesini sağlamak. Durum bu.maalesef' diye yazdı. Hakan Şükür'ün attığı twitleri sadece daha önce onay verdiği takipçileri görebiliyor.

EN SON SOFUOĞLU İLE KAVGA ETTİ

Hakan Şükür sosyal medyada en ağır tepkiyi ünlü isimlerden Kenan Sofuoğlu ile yaşadı. Darbe girişimini yapan cemaate mensup olan Hakan Şükür'a Sofuoğlu ağır bir mesaj yolladı.

Hakan Şükür de ona şu karşılığı verdi;

KENAL SOĞUOĞLU NE YAZMIŞTI?

Ünlü motorcu Kenal Sofuoğlu instagram hesabından darbe girişinin olduğu gece şu mesajı geçmişti;

-Yaziklar olsun olay başladığında ATM lere koşanlara,yaziklar olsun marketlere koşanlara,yaziklar olsun benzinliklere gidip depolarini doldurmaya calisanlara.. biz abdestimizi alip Adam gibi ölmeye koştuk Sakarya valiliği önünde elinde silah olan askerlerle karşı karsiya geldik.. Rabbim halkimizdan ve Reis imizden razi olsun dimdik ayakta durduklari icin.. Hakan Şükür sakin Sakarya ya gelme bu halk seni linc e
der. Ne mutlu bu vatan icin şehit olanlara.

HAKAN ŞÜKÜR ABD'YE NE ZAMAN GİTTİ?

Hakan Şükür paralel yapının flaş isimlerine yönelik operasyonlar başlayınca 2015 yılı Aralık ayının son günlerinde ABD'ye gitmişti. Hakan Şükür ailesini de götürünce 'Kaçtı' haberleri çıkmıştı.

Şükür o zaman yaptığı açıklamada 'Amerika’ya 3 hafta önce geldim. Spor adamıyım, Türk kardeşlerimin maçlarını izliyorum. Evim, barkım, ailem, yatırımlarım Türkiye’de kaçıyor demek iftiradan öte birşey değildir, bunun da hangi basın organlarınca körüklendiğini tüm Türkiye biliyor”'.demişti.

AVUKATI İLAN ETTİ ABD'YE YERLEŞTİ

Ancak Hakan Şükür bir türlü geri dönmedi. Zaten giderken buradaki evini de kapatmıştı. 16 Haziren 2016 tarihinde de avukatı bir davada 'Hakan Şükür'ün ABD'ye yerleştiğini' söyleyerek o dönem çıkan haberleri doğrulamış oldu.