BIST 9.715
DOLAR 32,51
EURO 34,80
ALTIN 2.427,22
HABER /  GÜNCEL

Hakan Şükür babasıyla ilgili kötü haberi kendi verdi!

ABD'de kaçak hayatı yaşayan Hakan Şükür, babası Selmet Şükür ilgili haberi twitter hesabı üzerinden duyurdu. Hapse giren ve şartlı olarak tahliye olan Sermet Şükür çağın vebası sayılan kanser hastalığının pençesine düştü.

Abone ol

Hakan Şükür FETÖ ile olan bağı sebebiyle eşi ve çocuklarını alıp ABD'ye kaçarken geride kalan ailesi çileyi çekti. Baba Selmet Şükür kanser oldu. 

Selmet Şükür ile ilgili kötü haberi duyuran da Hakan Şükür oldu. Twitter hesabından bir mesaj atan Hakan Şükür, babası için dua istedi. İşte Hakan Şükür'ün o twiti;

Hakan Şükür ABD'ye kaçıp gittikten sonra, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında babası Selmet Şükür gözaltına alınmıştı.

Hakan Şükür'ün babası çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak Sakarya Cezaevine gönderilmişti. Daha sonra Selmet Şükür'ün avukatları mahkemeye itirazda bulundular.

Şeker hastası olan Selmet Şükür yapılan itiraz sonrasında cezavinden tahliye edildi. Selmet Şükür elektronik kelepçeli olarak Adapazarı'ndaki evinde takip altında tutuluyor. Hakan Şükür babasının ne kanseri olduğunu açıklamazken, daha önceden hep yüksek tansiyon hem de şeker hastası raporu bulunuyordu.

Hakan Şükür, 17-25 Aralık'tan sonra bavulunu toplayıp eşi ve çocukları ile ABD'ye kaçmıştı. Hakan Şükür giderken 'kaçmadım' döneceğim demişti ama bir daha geri gelmemişti. Fethullah Gülen'in sahip çıkmaması sebebiyle ABD'de şok üstüne şok yaşayan Hakan Şükür, 'sıfırlandım' diye ağlamıştı. Hakan Şükür, ailesinin Fethullah Gülen'e olan tapınması sebebiyle reddettiği
Enes Kanter ile ABD'de yakın ilişki içinde.