BIST 9.807
DOLAR 32,51
EURO 34,86
ALTIN 2.432,29
HABER /  GÜNCEL

Hakan Hepcan kimdir nereli Gomis tweetleri nedeniyle hakim karşısında

Hakan Hepcan kimdir aslen nereli kaç yaşında? Sosyal medya fenomeni Hakan Hepcan'a Gomis hakkında attığı ırkçı tweetler nedeniyle dava açıldı. Hakan Hepcan Gomis tweetleri ne Hakan Hepcan tutuklandı mı?

Abone ol

Hakan Hepcan bir anda Twitter'ın en çok konuştuğu isimler arasına girdi. Herkesin konuştuğu Hakan Hepcan kimdir nereli? Hakan Hepcan Gomis tweetleri ne? Hakan Hepcan ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Hakan Hepcan, 26 Şubat 1981 yılında İzmir’de doğmuş internet fenomenidir. Sosyal Medya 6 saniyelik videoların çekildiği platform Vine ile tanınan ve telefon uygulamasında ortaya attığı “cocumuyo” kelimesi ile ünlenen Hakan Hepcan, Ege Üniversitesi Konservatuar bölümünü kazandı ancak İstanbul’a yerleşme kararı aldığı için okul hayatına devam etmedi.

İki bestesi bulunan Hakan Heptan, Kuma ve Rol isimli iki grupla albüm çalışmalarında bulundu. Ardından Okan Bayülgen’in ekibinde yer alan Hakan Hepcan Ntv kanalında Bi’Dünya Şov isimli programın sunuculuğunu üstlendi.

HAKAN HEPCAN GOMİS TWEETLERİ

Hepcan, "Bizim takım oturana kadar lig biter hacı. Galatasaray'da bi tane maymun var topa düşmanı gibi vurup yere falan atıyo kendini işimiz çok zor" yazmıştı. Hepcan, gelen tepkiler üzerine söz konusu paylaşımı silip yanlış anlaşıldığını savunmuştu. 'IrkçıHakanHepcan' etiketi kısa sürede Twitter'da en çok konuşulanlar listesinde 1. sıraya kadar yükselmiş ve birçok kişi Hepcan hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.