BIST 9.133
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,52
MEDYA

Hakan Hatipoğlu kimin gideceğini önceden nasıl bildi?

Survivor Panorama yorumcusu Hakan Hatipoğlu, Gönüllüler'de Ogeday, Tuğçe ve Berna'nın olduğu eleme potası için bomba bir tahminde bulundu.

Tv 8'de ekranlara gelen Survivor Panorama programına katılan Hakan Hatipoğlu canlı yayında  Ogeday, Tuğçe ve Berna'nın olduğu eleme potası için tahminde bulundu

Survivor'ın eski yarışmacısı, "Anıl'ın bireysel dokunulmazlığı alması çarşıyı karıştırdı. 'Sörvi'nin laneti... Gönüllülerin 8'inci yarışmacısı ve takımda negatif enerji yarattı. Anıl oyunlara fazla asılmıyor, ama bireyselde alıyor. 'Helal olsun' diyorum. Bence çok yüksek ihtimal Burçak ve Tuğçe, peş peşe buraya gelecek. 'Yüzde 80 Tuğçe elenecek' diyorum. Yüzde 20 de Berna gider. Tuğçe'nin dezavantajı Ogaday'la aynı anda potada olması. Çünkü yakın arkadaş oldukları için oylar bölünüyor" ifadelerini kullandı.

Programda yaptığı yorumlarla dikkati çeken Hatipoğlu, "Berna yalnızlaştıkça insanlar daha çok sevmeye başladı. Berna'nın ada konseyinde bıyık altı gülüşleri bence çok güzel. Konseyin gizli kraliçesi Berna'ydı. tebrik ediyorum, güzel de konuştu. Kendini çok güzel ifade etti" dedi.

Salı günü gerçekleşen eleme gecesinde ise Tuğçe adaya veda etmişti. Hatipoğlu'nun bu sözleri sosyal medyada günün en çok paylaşılan videosu oldu. 

Sitene Ekle