BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.507,59
HABER /  GÜNCEL

Hakan Fidan'ın Valiyle saç teli diyaloğu

MİT Hakan Fidan ve Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar arasında ilginç bir 'saç' olayı yaşandı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Ankara'da Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'yi karşılama törenine katılan MİT Müsteşarı Hakan Fidan, tören öncesi Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar ile ilginç bir 'saç' olayı yaşadı.

Vali Kılıçlar, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın paltosunda bulduğu uzun bir saç telini alarak yere attı.

hakan-fidan-2.jpg 

TÖRENDE SÜRPRİZ İSİM: HAKAN FİDAN 

Karşılama törenine, MİT müsteşarı Hakan Fidan'ın katılımı sürpriz olarak yorumlansa da, Cumhurbaşkanlarının resmi ziyaretlerinde MİT'ten bir temsilcinin yer alması, Türkiye'nin olağan uygulamalarından...

Daha önceki Cumhurbaşkanları Turgut Özal ya da Süleyman Demirel'in, özellikle komşu ülkelere yönelik resmi yurtdışı ziyaretlerinde Türkiye heyetinde, genellikle Müsteşar Yardımcısı düzeyinde MİT mensupları yer aldı.

katar.jpg 

21 PARE TOP ATIŞIYLA KARŞILANDI

Katar Emiri Al Sani'nin 've beraberindeki heyet, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda resmi tören ve 21 pare top atışıyla karşılandı. Resmi görüşmelerde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık ettiği Türkiye heyetinde, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kalın yer aldı.

 katar-emiri.jpg