BIST 9.693
DOLAR 32,51
EURO 34,76
ALTIN 2.494,16
HABER /  GÜNCEL

Hakan Fidan'ın oğlu evlendiFLAŞ

MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın oğlu ATO'da düzenlenen ve çok gizli tutulan bir törende dünya evine girdi.

Abone ol

MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın oğlu Ankara Ticaret Odası'nın konferans salonunda düzenlenen bir törenle dünya evine girdi.

Hakan Fidan'ın oğlu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın yeğeni ile gizli tutulan bir törenle dünya evine girdi. Ankara'da son ana kadar düğünle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Özel kuryeler vasıtasıyla düğüne sadece 300 kişi davet edildi.

hakan-fidan2.20141114203037.jpg

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

Ankara'daki bu özel düğün töreni için ATO Kongre Merkezi'nde günler öncesi özel güvenlik önlemi alındı. İstihbarat ekipleri tarafından didik didik edilen salon için de yine üst düzey güvenlik önlemi uygulandı.

hakan-fidan.20141114202058.jpg

ERDOĞAN KATILIYOR

Hakan Fidan'ın oğlu için düzenlenen bu özel törene Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı. Erdoğan için özel güvenlik önlemi alınırken, davetlilerin bir bölümü kongre merkezine özel bölümden alındı.

hakan-fidan-(2).jpg
 
NİKAHI MELİH GÖKÇEK KIYDI 

Ankara Ticaret Odası Congresium Salonu'ndaki nikâhı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıydı. Nikahta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Vekili ve Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez de şahitlik yaptı. Tören sonrası çifte evlilik cüzdanını Cumhurbaşkanı Erdoğan takdim etti.