BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.426,50
HABER /  GÜNCEL

Hakan Fidan'ın karargahtan ayrılış anı ortaya çıktı!

MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın karargahtan ayrılış anının görüntüleri ortaya çıktı. 15 Temmuz gecesine ait olan görüntüler Genelkurmay'daki Hulusi Akar görüşmesinden sonraki anlara ait. İşte Hakan Fidan'ın olay görüntüleri;

Abone ol

15 Temmuz darbe girişimi gecesi Genelkurmay Karargahı'ndaki güvenlik kamera görüntülerinin bilirkişilerce analiz edildiği rapor, Genelkurmay Çatı Davası'nın dosyasına girdi. Bu raporda MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın Genelkurmay Karargahı'ndan çıkış anı da yer aldı. Hakan Fidan'ı uğurlayan kadın subay da FETÖ'cü çıkmıştı.

KADIN SUBAY FİDAN'A REFAKAT EDİYOR

Darbe girişimi öncesi Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'la görüştüğü bilinen MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın, o gün ile ilgili görüntüleri Genelkurmay'ın güvenlik kameralarına yansıdı. Bir kadın subayın refakat ettiği Fidan, saat 20.20'de karargahtan ayrılıyor.

CUMHURBAŞKANI'NA ULAŞAMAMIŞTI

Bununla ilgili daha önce MİT tarafından TBMM Darbe Araştırma komisyonuna gönderilen raporda, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın 15 Temmuz günü, saat 18.00 sıralarında Genelkurmay Başkanı ile bir arada olduğu esnada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma müdürünü aradığı, ancak Cumhurbaşkanına ulaşamadığı, koruma müdüründen bir anormallik olmadığı yönünde bilgi aldığı aktarılmıştı.

hakan fidan 15 temmuz genelkurmay görüntüleri

20:20'DE KARARGAHTAN AYRILDIĞINI BELİRTMİŞTİ

Raporda ayrıca MİT Müsteşarı Fidan'ın Genelkurmay Karargahında bir süre beklemeye devam ettiği, ancak Kara Kuvvetleri Komutanında 'Saldırı ihbarının teyidine yönelik herhangi bir haber gelmemesi üzerine' MİT karargahında Suriye Ulusal Koalisyonu eski Başkanı Muaz Hatip ile olan randevusu nedeniyle saat 20.20'de Genelkurmay Karargahından ayrıldığı belirtilmişti.
hakan fidan görüntüleri 15 temmuz
Hakan Fidan darbe girişimi ihbarı üzerine Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile görüşmüştü. Bu görüşmeden bir kaç saat sonrada da FETÖ'nün darbe girişi başlamıştı.
15 temmuz hakan fidan genelkurmay görüntüleri

UĞURLAYAN KADIN SUBAY DA FETÖ'CÜ ÇIKMIŞTI

hakan fidan genelkurmaydan uğurlayan kübra yavuz kimdirGenelkurmay Başkanlığı'nda 15 Temmuz darbe girişiminde yaşananlara yönelik hazırlanan çatı iddianamesinde Üsteğmen Kübra Yavuz 123 No'lu sanık olarak yer aldı. Darbe girişimi öncesi Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile görüşmek için Karargâh'a gelen MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı Protokol Subayı olarak Kübra Yavuz uğurlamıştı.

Hulusi Akar’ın yanındaki esrarengiz sivil bomba bir isim çıktı