BIST 9.028
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.279,71
HABER /  GÜNCEL

Hafta sonu havasına bir göz atın!

Meteoroloji hafta sonu beklenen hava sıcaklık tahminlerini yaptı

Abone ol

Ülkemizin doğu bölgeleri ile İç Anadolu'nun kuzeydoğusunda görülecek olan yağışların; genellikle karla karışık yağmur ve kar, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yağmur ve sağanak şeklinde olması bekleniyor.

Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile yurdun iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Doğu bölgelerde 2 ila 4 derece azalacağı, kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve batı, güney kesimlerde güneydoğu kesimler ile zamanla ülke genelinde güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege Kıyıları ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor.

MARMARA:Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis hadisesi görülecek.

EGE:Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Güney Ege Kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi görüülmesi bekleniyor.

AKDENİZ:Parçalı, doğusunun çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadiesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU:Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzeydoğusunun sabah saatlerinde hafif olmak üzere kar, öğle saatlerinden sonra yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte gece saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ:Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Sabah saatlerinde Samsun, Amasya ve Tokat çevrelerinde hafif olmak üzere, genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; kıyılarda batı ve kuzeybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yüksek kar örtüsü nedeni ile yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

DOĞU ANADOLU:Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Yüksek kar örtüsü nedeni ile yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

GÜNEYDOĞU ANADOLU:Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusunun aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

screen-shot-2013-03-01-at-9.12.46-am.png

screen-shot-2013-03-01-at-9.12.52-am.png

screen-shot-2013-03-01-at-9.12.56-am.png