BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,86
ALTIN 2.435,66
HABER /  MEDYA

Hadise O Ses Türkiye şampiyonu olursa Acun açıkladı!

Acun Ilıcalı açıkladı O Ses Türkiye 2017 şampiyonu Hadise olursa Survivor'a katılacak. Hadise O Ses Türkiye'de hiç birinciliği olmayan tek isim.

Abone ol

O Ses Türkiye 2017 finaline 3 yarışmacı birden taşıyan Hadise bu sene şampiyonluğun favori ismi olarak görülüyor. Hadise bugüne kadar hiç O Ses Türkiye şampiyonluğu elde edemediği için esprilerin başlıca kaynağı haline gelmişti. O Ses Türkiye'deki talihsizliğini kırmanın arefesinde olan Hadise ile ilgili sürprizi Acun Ilıcalı duyurdu. Bu akşam Survivor'ın olmayacağını açıklayan Acun Ilıcalı, Hadise ile ilgili bombayı patlattı.

Acun Ilıcalı, "Eğer Hadise şampiyon olursa,  Hadise yarışmacısıyla birlikte Survivor'a gelecek" duyurusunu yaptı. Bu haber Survivor yarışmacıları tarafından sevinçle karşılandı.

O Ses Türkiye birincileri kimdi 2017 şampiyonu Hadise...

HADİSE'Yİ ÖPÜCÜKLÜ SÜRPRİZ BEKLİYOR
Hadise'yi şampiyonluğunda başka bir sürpriz daha bekliyor.  Acun Ilıcalı, eski Survivor yarışmacısı Maçuka'nın pazar gününü heyecanla beklediğini belirterek, "Maçuka, 'eğer  Hadise şampiyon olursa, Türkiye'ye gelip Hadise'yi öpeceğim' dedi" ifadelerini kullandı. Survivor'ın O Ses Türkiye finali sebebiyle ertelenen dokunulmazlık oyunun ise pazartesi günü yayınlanacağı belirtildi.