BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,68
HABER /  GÜNCEL

'Haddini bildirin' dediği isim gözaltına alındı! Ahmet Hakan ne dedi?

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Salı günü Muharrem İnce ve Meral Akşener'e hitaben oyuncu Barış Atay için "gereğini yapın" başlıklı bir yazı yazdı... Çarşamba günü Barış Atay polis tarafından gözaltına alınınca Ahmet Hakan eleştiri bombardımanına tutuldu. Hakan bugün kendini bakın nasıl savundu?..

Abone ol

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, 15 Mayıs salı günkü yazısına "Lütfen bu adama haddini bildiriniz" başlığı atıp, "Hepiniz ağlayarak özür dileyeceksiniz. O gün geldiğinde affedeni, acıyanı, yargılamaktan vazgeçeni de unutmayacağız! Yok öyle 'torunlarla emeklilik, hepimiz kardeşiz, kavga istemiyoruz' falan. Her şey yeni başlıyor. Bu ülkeye, insanına yaptıklarınızın hesabını vereceksiniz!" şeklindeki tweeti nedeniyle oyuncu Barış Atay'ı hedef almıştı. Yazısında cumhurbaşkanı adayları Meral Akşener ve Muharrem İnce'ye sesleniyordu Ahmet Hakan...

TAM SAYFA SAVUNMA?.. Ancak Çarşamba sabahı Barış Atay evinde gözaltına alınınca tüm eleştiri okları Ahmet Hakan'ın üzerine çevrildi. Dün gün boyu Ahmet Hakan çok sert eleştirilerin muhatabı oldu. 4 Ayaklı Minare'de öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'yi hede hedef yaptığı iddiaları da tekrar gündeme gelen Ahmet Hakan, bugün köşesinin tamamını kendisini savunmaya harcadı. Bu arada oyuncu Barış Atay serbest bırakıldı.

Barış Atay gözaltına alındı eşi Ahmet Hakan'a saydırdı

'ŞAK' DİYE GÖZALTINA ALDILAR ADAMI?.. Bugünkü yazısına "Benim çağrım polise, savcıya değil  Muharrem İnce ve Meral Akşener’eydi" başlığı atan Ahmet Hakan, Barış Atay'ın attığı tweet için “dangalak tweet” deyip halkı kutuplaştırdığını savunan Ahmet Hakan, "Benim çağrım Muharrem İnce’yeydi, Meral Akşener’eydi. Ama cevap polisten geldi. 'Şak' diye gözaltına aldılar adamı" ifadelerini kullandı.

POLİS KUMPAS KURUP TETİKÇİ DURUMUNA MI DÜŞÜRDÜ?.. Polisin bu gözaltı ile kendisine 'kumpas kurduğunu' iddia eden Ahmet Hakan, "Sanırım bana şöyle bir mesaj veriyorlar bu gözaltıyla: 'Yok öyle yağma Ahmet Hakan! Kutuplaşmayı ve kutuplaştırmayı biz de en az Barış Atay kadar severiz. Bu oyunu bozamazsın Ahmet Hakan! Bak işte bir gözaltıyla hem kutuplaştırmayı daha da derinleştirdik, hem de seni 'tetikçi' durumuna düşürdük! Bırak bu normalleştirme çabalarını falan Ahmet Hakan... Sırtını bir yere daya... Ya bizden ol ya da onlardan... Yok öyle arada kalmak falan!..."

Ahmet Hakan'dan Akşener ve İnce'ye çağrı! Bu adama haddini bildirin