BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.423,52

Hacı Sabancı'nın babası kimdir? Serveti şirketleri

Ömer ve Arzu Sabancı'nın en büyük oğlu olan Hacı Sabancı sevgilileri ile gündemde olan bir isim. Peki Hacı Sabancı kimdir ailesinin Sabancı holdingdeki rolü nedir hangi şirketleri var? İşte Hacı Sabancı biyografisi:

Hacı Sabancı 1987 İstanbul doğumlu, Ömer ve Arzu Sabancı'nın en büyük oğludur. İstanbul Saint-Benoit Fransız Lisesi'ni tamamladıktan sonra, Amerika/Boston TUFTS University'de ekonomi eğitimi aldı. Üniversite eğitiminin ardından Londra'da, City University'de Denizcilik ve Finans üzerine master programına katılarak eğitimini tamamladı.

Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Hacı Sabancı, aynı zamanda Marinsa Denizcilik ve Hayat Tekstil şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi'dir.

Babası Ömer Sabancı'nın 2004-2007 yılları arasında başkanlık yapmış olduğu TÜSİAD'a 2009 yılından beri üyedir. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Hacı Sabancı, aynı zamanda Beşiktaş Kongre Üyesi'dir.

Hacı Sabancı'nın sevgilisi kimdir?

Hacı Sabancı magazin gündemini hayli meşgul eden bir isim. Ünlü manken Özge Ulusoy ile olan ilişkisi ile hayli konuşulan Hacı Sabancı, sevgilisinden ayrılınca kilolarını da veda etti.


Mide ameliyatı olan Hacı Sabancı kendini baştan aşağı değiştirdi. Fit bir görünüme bürünen Hacı Sabancı sosyeteden kendine yeni sevgili yaptı. Hacı Sabancı, Ulusoy sonrasında Nazlı Kaya ile birlikte.

Hacı Sabancı'nın Hakan Sabancı ve Kerim Sabancı isminde iki erkek kardeşi daha var. Yukardaki fotoğrafta annesi Arzu Sabancı ve babası Ömer Sabancı ile birlikte kardeşleri ile görülüyor.