BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.428,08
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Hacettepe'de oryantiring heyecanı!

Türkiye Oryantiring Federasyonu Ankara'da bir ilke imza attı.

Abone ol
Türkiye Oryantiring Federasyonu, Ankara'da gerçekleştirdiği yarışla bir ilke daha imza attı. Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü'nde düzenlenen Bisikletle Oryantiring Türkiye Şampiyonası'nda 57 sporcu yarıştı.
 
Türkiye Oryantiring Federasyonu’nun Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsünde hafta sonu düzenlenen Bisikletle Oryantiring Türkiye Şampiyonasında 2 gün sürdü. 57 sporcunun katıldığı şampiyonada yarışmacılar 7 kategoride yer aldı.

Sporculara ödülleri Federasyon Başkanı Doç.Dr. Tekin Çolakoğlu tarafından verildi. Ödül töreninde açıklama yapan Çolakoğlu; Federasyon olarak Oryantiringin dallarından birisi olan Bisikletle Oryantiring yarışması ile insanlarımızı yarıştırmak, yarıştırırken doğada olmalarını sağlamak ve Milli Takım sporcularımızı belirlemek önceliklerimiz arasında” dedi. Hacettepe Üniversitesi yetkililerine de teşekkür eden Çolakoğlu, sporumuzun gelişiminin lokomotifi üniversitelerimizdir” dedi.  

Desteklerinden dolayı Gençlik Spor Bakanlığına, Spor Genel Müdürlüğüne ve Spor Toto Teşkilat başkanlığına da teşekkür etti.