BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,86
ALTIN 2.433,18
HABER /  MEDYA

Habertürk'e sansür Habertürk'te tartışıldı

Ümit Özdağ, Habertürk'te Habertürk'e uygulandığı iddia edilen sansürü gündeme getirdi.

Abone ol

İNTERNETHABER- Meclis'i karıştıran "Habertürk'e sansür iddiaları" Habertürk'te tartışıldı! Moderatör Didem Aslan Yılmaz'ı da zor durumda bırakan tartışmayı başlatan isim ise Prof. Dr. Ümit Özdağ oldu. Özdağ, hükümetin medyanın büyük bölümünü kontrol altına aldığını söylerken, sansür olmadığını söyleyen Orhan Miroğlu'na, Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydını hatırlattı!

Habertürk'e sansür iddiası Habertürk'te konuşuldu. 17 Aralık operasyonu ve sonrasında yaşananların tartışıldığı programda, medyaya sansür iddiaları da masaya yatırıldı. Orhan Miroğlu, sansürü kabul etmeyince ilk itiraz Prof. Dr. Ümit Özdağ'dan geldi.

BOMBAYI PATLATTI 

Meclis'i de karıştıran ses kaydını hatırlatan Ümit Özdağ, Erdoğan'ın Habertürk'e arayarak Devlet Bahçeli'ye ilişkin sansür istediğini iddia etti. Sansürün uygulandığını bunun Habertürk ile bir ilişkisinin olmadığını, başka kanallara da muhtemel telefonların edildiğini söyleyen Özdağ'a ilk müdahale ise programın moderatörü Didem Aslan Yılmaz'dan geldi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN MHP'Yİ KIZDIRAN SES KAYDI

Başbakan Erdoğan'ın MHP lideri Devlet Bahçeli'nin konuşmasını alt yazı olarak veren Habertürk kanalını arayıp yöneticisiyle yaptığı konuşma olay yarattı. MHP Meclis kürsüsünden ses kaydını dinletti (TIKLA İZLE)




"SİZE MÜDAHALE VAR MI?" 

Hiç beklemediği bir anda Habertürk'e uygulandığı iddia edilen sansürle ilgili konu gündeme gelmesi üzerine söz alan Yılmaz, Özdağ'a bugüne kadar programla ilgili bir müdahalenin olup olmadığını sordu. Özdağ'ın hayır cevabı üzerine konuşan Yılmaz, bunun Habertürk ile doğrudan bir ilgisinin olmaduğunu savundu.

İşte ekrandaki o ilginç anlar;